23 Kasım 2017 Perşembe

Şenol Güneş'i Beşiktaşta istemeyenler kendilerinden utansınlar


30 yıldır teknik direktörlük yapan 65 yaşındaki şenol güneş'in her gün baş döndürücü bir hızla değişen,gelişen günümüz futboluna enternasyonel çapta ayak uydurabilmesi ve dahi uluslararası alanda başarılı olabilmesinin altında bence en büyük neden hocanın asla bulunduğu yeri yeterli görmemesi,hep daha fazlasını istemesidir. hoca inanılmaz bir azim ve çalışma disiplinine sahip. futbolcularının antreman sonrası şut idmanlarını bile takip eden bir işkolik. hangi futbolcusundan ne alabileceğini görmek adına antreman sahasındaki her futbolcusunu dikkatle takip eden bir yetenek avcısı. hocayı tasvir etmek için kullanılabilecek sıfat çok. yaklaşık 2,5 yıl önce cenk tosun daha kimse tarafından konuşulmazken "cenk tosunda şuan izledikleriniz daha fragman. cenkin asıl sizlere izleteceği filmi izlemeye başlamadınız." diyerek yaklaşan cenk tosun fırtınasını o günlerden gören bir bilge. 

süregelen hiçbir başarı tesadüf değildir. şenol hocanın kitabında yerinde saymak yok. dün gece uzun süredir hayalini kurduğu ve iki defa son maçta kaçırdığı şampiyonlar liginde grup aşamasından çıkabilme hayaline ulaştı. ama hocayı tanıyanların teyit edebileceği gibi bu hocaya asla yetmeyecektir. şimdi daha fazlasını düşlemeye başlamıştır bile. 

biz beşiktaşlılar şimdiden hocanın beşiktaştan ayrılacağı günler için üzülmeye başladık. umarım o günler henüz uzaktadır ....

https://eksisozluk.com/entry/72316189

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About