19 Kasım 2017 Pazar

Beşiktaşlı bir taraftardan mükemmel bir "REHAVET" yazısı

şampiyonlar liginde azimle lig içinde rehavetle oynayan takım. rehavet çok kaliteli bir takımı bile hızla eritebilir. sistemimiz iyi, oyuncular iyi fakat tribün ve oyuncular büyük rehavet yaşıyor ligde. en son oynanan akhisar maçında bunu gördüm. maçı eski açıkta canlı izledim. maç başından sonuna kadar tribünler arasında en ufak bir iletişim yoktu. neredeyse herkes fazlasıyla suskun ve maçı kazanacağına emindi. kaçan penaltıdan sonra hem takım hem tribünler kendini toplayamadı adam akıllı. ilk yarı verilen desteğin yarısı bile yoktu son 20 dakika. sahada ise başta lens olmak üzere çoğu futbolcu beşiktaş formasına yakışmayacak şekilde şımarık bir şekilde oynadı. bu kafa değişmediği sürece daha çok puan kaybederiz. 


şampiyonlar liginde ise işler tam tersi şeklinde ilerliyor. bütün tribün bir ahenk yakalamış bütün futbolcular kendini kanıtlamak için oynuyor. açık konuşayım her ne kadar azimle oynasak, gruplardan çıksak bile en fazla çeyrek final oynayıp eleneceğiz. bu aşamada lig her zaman çok ama çok önemli. ligin ilk yarısı tamamlanana kadar kendimize adam akıllı çeki düzen verip ikinci yarıya seri yakalayarak girmemiz gerekir.

skor ne olursa olsun duruşunu hiç bozmayan oyuncular da yok değil. atiba, medel, tosic ve fabri her ne olursa olsun aynı açlıkla oynuyor. bunun diğer oyunculara da yansıması lazım. ayrıca tribünlerinde artık bir şekilde kendine gelmesi lazım. 1. bu kadar kopuk tribünleri görmek beni gerçekten kahrediyor.

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/72219305

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About