19 Kasım 2017 Pazar

puan farkı 8 di kaldı 4 şampiyonluğa inanın

defansta çok bir sorunu olmayan (özellikle pepeden sonra çok geliştik) ancak kapanan takımlara karşı (ki ligdeki neredeyse tüm maçlarda rakip bir süre sonra kapanıyor) habire orta açmaya, uzun oynamaya çalıştığı için bir türlü gol atamayan takımım. biraz ayaktan biraz yerden ara paslarla falan oynansa elbet gol gelmesi gerekiyor e biraz yaratıcı da olmak lazım tabi. akhisar maçı neredeyse tek kale oynandı ama bir gol atamadık ya cildiricam.


şampiyonluk konusuna gelince ben hiçbir zaman anlayamadım hala da öyle. arkadaş puan farkı çift hanelere falan çıkmadiysa ligin ilk yarısında şampiyon nasıl belli olabilir? zaten bütün maçlar ters şekilde bir daha oynanacak. bak 8 puan fark vardı bilmem neydi basaksehir şu an aynı puanda gs ile. biz mallık yapmasaydık 2 puan olacaktı ama 4 şu an. hani şampiyon falan belli değil. ancak tahmin edersin.

ben taraftar kimliğimle tabii ki şampiyon yine biz olacağız diyorum. aslında sadece taraftar olarak da değil bence en büyük aday hala biziz. galatasaray çok güzel bir havayla geliyor ancak kırılgan. çünkü öyle bir başladılar ki bizim bilic dönemi gibi daha ilk haftalarda herkes şampiyon dedi sonra bir yenilgi aldı yine herkes ne oldu ya nolcak şimdi moduna girdi.. bakalım etkisi devam da edebilir böyle bir soru işareti gibi gidiyorlar. basaksehir aynı basaksehir geleni geçeni yeniyor ediyor ama nihayetinde basaksehir bu öyle çok çok kolay şampiyon olamaz hani olabilir ama bir yerlerde kesilmesi olası. bize bakıyorsun bir tarafta şampiyonlar liginde gayet iyiyiz kadromuz oturmuş ve sağlam ancak dediğim gibi maç seçiyoruz gibi ligi tam koyamıyoruz. şampiyonlar ligi de bir yerde bitecek elbet ondan sonra tüm konsantre lige verdiğimiz zaman ve biraz yaratıcı olduğumuz zaman ligdeki en güçlü takım kağıt üstünde zaten biziz. ancak en önemlisi şu ki ligi kesinlikle ilk iki içerisinde bitirmek zorundayız. şampiyonlar liginde olmak zorundayız bunun başka lamı cimi yok. kısacası daha çok sular akar..

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/72226492 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About