26 Kasım 2017 Pazar

Beşiktaşlı oyuncular şampiyonluğu istiyorlar (mı?)

maç yazısıdır.
dün akşam klasik bir beşiktaş maçı izledik. topa yüksek oranda sahip olduk olan fakat son bölgeye taşıyamama sorunu yaşadık. şu bir gerçek ki beşiktaşlı oyuncularda lige konstre olmakta ciddi zorluk çekiyorlar. her takımdan iyi kadroya, çok iyi bir hocaya sahip olmasına rağmen bu puan kayıplarının başka açıklaması yok. burada eleştirinin büyüğü şenol güneş’e tabi ki. saha kenarındaki duruşundan bile anlıyorsunuz motivasyon kaybını. belki de telafi edebileceğini düşünüyor. şenol güneş’in acilen kendine gelmesi gerekiyor.
futbolculardan da bazılarında ciddi sıkıntı var. herkesin kabul edeceği üzere talisca meselesi var. bir an gelip gol atacak diye bütün maç 10 kişiyiz. günümüz futbolunda böyle bir şey yok. takım içinde hali hazırda kabullendiğim bir quareama’mız var. talisca’nın bu triplerini çekecek lüksümüz yok.
ayrıca ne yazık ki artık atiba efsanesinin sonuna geliyoruz. tolgay-oğuzhan ikilisi daha sık denenmeli. hele ki böyle küçük lig maçlarında. medel de o bölgeye denenebilir. ama ne olursa olsun bu formattan çıkmalı.
sonuç olarak ekstra puan kayıpları yaşıyor beşiktaş. böyle giderse yarıştan kopar. başakşehir’i geçmek geçen yıla göre daha zor görünüyor. bir de galatasaray var arada tabi. haftaya mutlak galibiyet gerekiyor. her şeyi yapacak potansiyeli var takımın. tek yapması gereken en az başakşehir ve galatasaray kadar şampiyonluğu istemek. isterse gerisi
gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About