26 Kasım 2017 Pazar

ekşiden: Beşiktaşın rakiplerine ekstra 3 adam daha verin onlarıda savunma oynatırlar

planı yok diye eleştirilmesi herhalde son günlerde okuduğum en saçma eleştiri.
bak güzel kardeşim. kimse eleştirilemez değildir. eleştir . ama birazcık mantık çerçevesinde eleştir. mesela de ki yaptığı değişiklikleri beğenmiyorum. kadro tercihini beğenmiyorum. oturup üzerine konuşalım.

ama plan yok nedir ?

halkımızın garip bir özelliği var. bu özellik yüzünden ülkede yönetici tutunamıyor. beş yıl şampiyon yapsın adam, 6. sene ligi 4. bitirsin teknik direktör yolluyuoruz.

neden peki ? çünkü kolayı bu. işi bilmediğimiz için bir şeyi eleştirmemiz gerektiğinde direk yönetimde kim varsa onu eleştiriyoruz.

beşiktaş neden avrupada başarılı ve ligde başarılı değil bunu düşündün mü o yazıyı yazmadan önce ? avrupalı takımlar kanat oyunundan çakmadıkları için mi namağlup ilerliyoruz ? hayır . avrupada futbol oynanıyor ve istediğimizi sahaya yansıtabiliyoruz.

peki türkiyede neden tutmuyor bu durum ? beşiktaş’ın puan kaybettiği son maçların açalım hepsini baştan sona izleyelim. karşı takıma ekstradan üç oyuncu daha versen onları bile kapanmak için kullanacak. bu kadar iğrenç bir futbol.

peki bu futbolu kanatlardan açabilir miyiz ? çok zor. açamıyoruz da zaten.

peki şenol hoca bunu bilmiyor mu ? senin o bilgisayarın başında oturup “ hep kanat oynuyoruz abi yeaaa böyle sistemsizlik mi olur “ yorumunu cidden şenol hoca yapamıyor diye mi düşünüyorsun ? kafan bu şekilde mi çalışıyor ?

ortadan yarabileceğimiz oyuncumuz yok bizim kardeşim. bunu görebiliyor musun ? plansız dediğin şenol hoca iki sezonda iki farklı sistem ve planla iki kere takımı şampiyon yapmış bir adam. öyle fatih terim gibi “taktik maktik yok bam bam bam” şeklinde iki şampiyonluk almadı bu adam. bu adama plansız demeden önce otur bir elindekilerle hangi planlar yapılabilir onun muhakemesini yap.

sosa varken gomez varken ortadan her takımı açıyorduk. şu an bunu nasıl yapsın sence şenol hoca ? add manager yapıp beşiktaş’a on numara mı getirsin ? yok kardeşim bak yok yok basmıyor kafanız. talisca dediğin adam on numara değil. oğuzhan dediğin adam tolgay dediğin adam bunlar on numara değil bunlar mc oynayan adamlar. bu şekilde bir malzemeyle kanat dışında nasıl kapanan takım açacaksın ?

sıkıldım artık boş yapmanızdan ve size laf anlatmaktan. çıkıyor bir iki tane muhakeme yeteneğinden yoksun “ devlet baba bize bakmıyor” zihniyetinde adam, takımda krampon kaybolsa şenol güneş’i bokluyor. iyi niyetli olduğunuzu iddia ediyorsunuz. iyi niyetli olmayın, biraz zeki olun arkadaşlar zeki. talisca neden oynuyor demeden önce talisca olmasa orada kim oynar? sorusunu sorun mesela.necip neden oynuyor demeden önce, lan bu adam hep medel’i seçerdi acaba bir sakatlık mı var ? sorusunu sorun. bitin artık lan bitin.

Şenol Güneş başlığından alınmıştır..
...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About