30 Kasım 2017 Perşembe

Pep Guardiola nereye koşuyor

manchester city ile harikalar yaratıyor pep hocam. keline kurban.


premier lig tarihinin, ilk 13 maç sonundaki en iyi başlangıcını yaptırdı city'e. 12 galibiyet, 1 beraberlik. 37 puan. bunun yanında 42 gol atıp 8 gol yediler. maç başına 3 golden fazla. 

11 maçtır, tüm organizasyonlarda deplasmanda kazanıyorlar. kendi rekorlarını kırdılar.

18 maçtır tüm organizasyonlarda kazanıyorlar ve 26 maçtır da yenilmiyorlar.

sterling ve sane'yi adam etti. sterling gol atabiliyor bildiğin. 11 golü var. önceleri 1 sezonda attığı golü 17 maçta attı bu sezon. de bruyne'den maestro çıkarttı adam. otamendi ve john stones daha iyi stoperlere evrildiler. fabian delph'ten sol bek çıkarttı. diğer oyuncularda da ufak tefek olumlu değişiklikler yaptı.

tüm bunları yaparken de, nefis bir futbol oynatıyor. sıkıcı, sonuç odaklı, keyifsiz bir futbol oynatmıyor. stada maçı izlemeye giden, evine maçları izlemek için lig paketi alan insanlara, paralarının karşılığını veriyor adam. her takımda da böyleydi zaten.

estetiğin, güzel olanın herkes tarafından övgü almaması çok acıklı. manu ile city'i puan tablosunda yer değiştirin, mourinho oynattığı leş futbola rağmen övgülere boğulacaktı bir sürü kişi tarafından. guardiola olunca, zaten kazansa da kaybetse de oynattığı oyunu izlemekten keyif alanlar övgüde bulunuyor. amacım mourinho'ya bok atmak değil bu arada. guardiola deyince akla mourinho geliyor. örnek vermek istedim sadece.

umarım ligde'de, şampiyonlar ligi'nde de şampiyon olur
....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About