23 Kasım 2017 Perşembe

Mükemmel bir yazı: bırakın kıpraşsın yosmalar

porto maçı beşiktaş'a sadece üst tura lider olarak gitmeyi garantiletmemiş, aynı zamanda bazı gerçekleri de göstermiştir.
ben kibir ve haysiyetsizlik olarak hep şarışınlar diyerek genelliyordum lakin çift yumurta ikizleri oldukları için aralarında fark varmış. adamların maçı yok, son oynadıkları maçta beşi bir yerdeyi asmışlar boyunlarına, iki senede 30 sayı fark yemişler, 8 puan önce bile korkudan titriyorlar ve hala beşiktaş'a laf yetiştirmek derdindeler.

bir beşiktaşlı komiklik olsun diye şl son grup maçını fenerbahçe oynasın diyor. fenerbahçeliler "güldüm piç", "aziz utansın" ya da en fazla "siktir git" tarzı yorumlar yapıyor ama orada yine bu otoban kenarı kevaşeleri gelip "siz kimsiniz lan, siz bizle fener kadar büyük değilsiniz orospu çocukları" diyor.

adamlar rb leipzig (liebzig yazanları gördü bu gözler), as monaco, hatta ve hatta lyon başlıklarına ne kadar kötü takım olduklarını yazıyorlar.

ben hayatımda bu kadar dip boyası gelmiş, ucuz, kenar mahalle kevaşesi karakterleri tipler görmedim. bu ibne fetöcülere en güzel cevabı sahada vermeye devam edeceğiz. bilmeyenler için hatırlatalım:

- 2015-2016 başı: zaaaa, ilk 6 hafta böyle oynar, sonra yine üçüncülüğe gider bu kargalar.

- 2015-2016 sonu: zaaa, bala göte şampiyon oldunuz, biz yoktuk ondan. allah belanı versin hamza, allah belanı versin riekerink. alt yapı hocasına koca takım emanet ettiler.

- 2016-2017 başı: ya arada olur, bak bursa bile şampiyon oldu, bu sene hak ettiğiniz yer üçüncülüğe gideceksiniz. babanız galatasaray. riekerink bey diyeceksiniz!!!11bir111!!!

- 2016-2017 sonu: ya biz yoktuk da ondan. allah belanı versin riekerink. zaten demirören'e borcu var diye şampiyon oldu diyolağğ... imparatudor diyeceksiniz.

- 2017-2018 başı: şampiyonuz oğlum bu sene. winner is back. biz yarıştaysak kazanırız. zaten şampiyonlar ligi grubu çok kolay.

- 2017-2018 sonu: loading ...

o yüzden bırakın kıpraşsın yosmalar. biz safları sıklaştıralım, sene sonu keyfimize bakalım. yine de isterseniz sene sonu olası bahaneleri sıralayalım. allah belanı versin tudor. stajyer tudor. yağlı surat gidene kadar taraftarlığımı askıya alıyorum. biz yokuz diye şampiyonsunuz. ve altın vuruş, bizim uefa kupamız var !

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/72332437

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About