11 Kasım 2017 Cumartesi

Şenol Güneş önceliği para olan banka hesabındaki bol sıfırlı rakamlara bakan kanan bir adam değil

şenol güneş pragmatist bir hoca bence. şimdi bakalım

beşiktaş : son 2 senenin şampiyonu. yepyeni stad. türkiye şartlarına göre düzgün sayılabilecek bir yönetim. taraftar zaten ülkenin 1 numarası. 

ilk şampiyonluk sonrası avrupa'da önce kılpayı kaçırılan şl gruptan çıkma durumu, sonra kılpayı kaçırılan uefa avrupa ligi finali. ikinci şampiyonluk sonrası şl de 4 maçta 10 puanla liderlik ve çok büyük bir aksilik olmazsa gruptan çıkma. 

ayrıca ligde de şampiyonluğun en büyük 2 favorisinden birisi olma, yani muhtemel 3. şampiyonluk

ayrıca kulübün ffp den sezon sonu kurtulması. ffp ye rağmen transferde yapılan iyi işler. avrupa'da tanınırlık, saygı duyulan bir takım ve teknik direktör. 

türk milli takımı : yıllardır ne doğru düzgün bir turnuva katılımı ne de katılınanlarda başarı. tff yönetiminin başında şu anda yönettiği takımın yıllarca acı çekmesine sebep olan kişinin olması. çöp oyuncu havuzu, sürekli çekişme, gruplaşma, kazan kaldırma. tam bir yeniçeri ocağı. 

şu 2 kıyasa bakınca bir insan kariyerini riske atmak isterse ancak şu anki pozisyonunu değiştirir. çok ama çok paragöz olmalı bunu yapmak için. ve bundan sonra takılırım kazandıklarımla demeli.

şenol güneş bu değil. önceliği para olan, banka hesaplarındaki bol sıfırlara baktıkça keyif alan adam değil.


https://eksisozluk.com/entry/71958943

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About