28 Kasım 2017 Salı

Beşiktaşlı bir taraftar şampiyonluk için gerekli taktik teknik doneleri açıkladı

"kapalı savunmayı aşacak taktiğimiz yok" lafını bu ara çok okuyorum. 

ya arkadaşlar ne taktiği?? neyden bahsediyorsunuz siz burası premier lig mi lan? taktik ne ararla anadolu takımlarında. 

adamlar birbirinden kazma ve yeteneksiz 6-7 oyuncuyu kapatıyorlar. sıfır taktik disiplin. hepsi ayrı mal. bu takımlara karşı ne karşı taktiğinden bahsediyorsun?? duyan da sanacak ki malatya spor muazzam bi savunma disiplini ile mourinho gibi otobüs çekiyor. lan yok öyle bir şey. 


türkiyede 4 tane gole dönük ofansif oyuncuyu sahaya çıkar, hücum oyna, darmadağın etmeyeceğin tek bi anadolu takımı yok. iplik gibi dizersin hepsini. samet aybaba olcay, mustafa pektemek, ozi, veliyle full hücum oynayıp içinden geçiyordu anadolu takımlarının. 

gs ne taktiği üretiyor?? fenerbahçe 26 gol atmış ne taktiği üretiyor. kapalı savunmayı aşacak muazzam taktikleri mi var fenerin gsnin?? gsnin ne oynadığını daha kendileri bile bilmiyor. 

sen ne yapıyordun? babel, ozi, talisca(formda olanı) , cenk, abou, quaresma ile hücum ediyordun. biri atmasa biri yazıyordu. 

bu sene naptın?? tolgayı önliberoya gömdün. önüne de gittin atiba koydun. taliscada mental sorunlar olmasına rağmen kesmedin. ee ortasahan felç. 2 dmc ve bir tane formsuzluktan ölecek second striker ile maçlara çıkıyorsun. (bkz: #72346864) bak malatya maçı öncesi ne yazmışım?? 200 dakikada 1 gol anca atar bu ortasahalı takım demişim. 180 dakika oynandı sıfır gol attık. kaldı 20 dakika. 

negredo lensi hiç sokmadın mevzuya. babel, cenk, quaresman kaldı elinde. q7 zaten golcü değil. babel ile cenk seni çekirge gibi sıçrattı. ama nereye kadar? adam başı 40 ar gol atmaları lazım bütün sene ikisinin bu mantıkta. 

yok taktikmiş yok bilmem ne türkiye ligini bu kadar abartmayın beyler bayanlar. türkiyede sahaya gol atma becerisi olan 4 oyuncu koy, anadolunun içinden geçersin ve geçiyorsun. 

tekrar tekrar söylüyorum, bunu son malatya maçından önce de söyledim yazdım buraya. atiba-tolgaydan birini direkt kes. oziyi 8 numaraya tekrar koy. taliscayı kadrodan tamamen kes. negredoyu takıma kazandır. (orkan ve lensi de yavaştan rotasyona sok) 

bu takım kalan 21 maçtan 17 sini kazanmazsa gel beni bul. eleştiriyi zamanında yapmayınca böyle şirezeniz kayıyor sonra iş işten geçince. "herkesi satalım seneye yeniden genç oyuncularla yeni takım kuralım" diyen bile var amk, sapıtmayın delirmeyin manyamayın.
kaynak:
https://eksisozluk.com/entry/72423052
kaynak: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About