20 Şubat 2018 Salı

Maç duamız hazır en az 1 kere okuyun (ekşiden)


abdestinizi tazeleyin, maç duamız hazır !!!


bismillahirrahmanirrahim

eeeyyy geceyi karanlık, gündüzü aydınlık, atiba'yı siyah, talisca'yı çikolata renkli , gökhan töre'yi turuncu, medel' i bal porsuğu gücünde yaratan yüce rabbimiz;

sana hamdü senalar, yüce peygamberlere ehlibeytine salat ve selam olsun.

ya rab, bizlere kereminle lütfet ki, galibiyet 3 puanı yanında bu bayern münich denilen takımı sahadan silip harika bir oyun oynamamızı niyaz eyle.. gecemizi bayram et.

rabbim hazreti muhammed'in hatırına bizim şu maçı kazanmamıza inayet et. bize maç sonrası "umutlandırıp utandırmayın" dedirtme..

aşmeti tâ arşa varan, ey kerîm ve lütufkâr rabbim, beşiktaşlı futbolcu kullarına güç ver, şenol güneş hocamıza yüksek oyum görüşü ve taktik zekası bahşet. yaklaşan mübarek üç aylar hatrına bizi galibiyet ile taçlandır.

mülkün sahibi ve hâkimi rabbim, sen kartallarımın rüzgârına rüzgâr kat, taraftar kardeşlerime güç ver, dualarını kabul eyle, dünyanın heryerinden yüreği kartal aşkı ile atan ve bu gece heyecandan uyuyamayan beşiktaş'lı kullarına galibiyet sevincini yaşamayı niyaz eyle.. 

ey kerîm ve lütufkâr rabbim, sen bizi son dakika gollerinden, çıkarken kaptırılan toplardan, yenen basit gollerden, hakemin yanlı yönetiminden, gereksiz kırmızı kartlardan ve quaresma'nın saçma hareketlerinden koru. şutlarımızı direkten döndürme, haksız şekilde lehimize verilen kararlardan da koru..

ahkemü'l-hâkîmîn; ite, köpeğe, yanlı basına, fenerbahçe ve galatasaray taraftarına, ekranlardaki spor programlarının manipülatif yorumcularına, kara taşa ,kor ateşe, yıldıza, aya, güneşe, dağa, taşa, şampiyon kartal yazmayı nasip eyle !!!!

(amin.)

allah yar ve yardımcımız olsun. haydi göreyim kartallarım!

vurduğumuz gol yediğimiz offside olsun...

https://eksisozluk.com/entry/74348574

2 yorum:

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About