3 Şubat 2018 Cumartesi

henüz hiçbirşey bitmedi bu kadar kolay pes etmek yok


elimizi kolumuzu sallayarak kazanmamız gereken maçta 2 puan kaybettik maalesef. gs ve belediyenin zorlu deplasmanlara gideceği hafta şu maçı alsak rahatça önümüzdeki iki güne bakacaktık ama bu kadar tecrübeye rağmen sakin kalamayıp kontrolü kaybettik ilk yarının son 10 dakikasında... gerçekten çok garip.

ayrıca kimse ezbere yazmasın mustafa oyuna girdikten sonra oyuna resmen derinlik katıp bana göre harika bir 10 dakika oynadı... keşke hep böyle olsa da rotasyona girebilse. love da girdikten sonra çok iyiydi bana göre, kafa şutunu içeri sokabilse zaten maçı kazanırdık. orta sahada atiba'nın yokluğunu çok aradık. onsuz da olur diyenler bugün görmüşlerdir yokluğunda orta sahanın düştüğü durumu. atiba sadece bir ön libero değil, aynı zamanda takımın kaptanı ve sakinliği getiren adamı.

çok uzun analiz yapmaya gerek yok... rezil taraftar oluşumunun ortamı gerip maçı kaosa sürüklemesine bursaspor'un bala göte attığı 2 gol de eklenince 1 puan aldılar olay bundan ibaret. tabii diğer takımlarla evlerinde oynadıklarında bugünkü çirkefliklerinin binde birini bile sergilememelerine yorum bile yapmaya gerek yok. beşiktaş siksin alayınızı.

ne olursa olsun yarış henüz bitmedi... gs ve belediye galip gelse de bitmeyecek, kısacası biz tamam deyip sahneden çekilene kadar korkacaksınız ama biz tamam demeyeceğiz. hodri meydan..

1 yorum:

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About