23 Şubat 2018 Cuma

pazar günü değişik işler olacak.. sen istersen..

bu takım bu iştah ilmek ilmek örüldü.
biz fedalar gördük. çamurda yağmurda karda olimpiyatlara gittik. insan tur atlaması için gidip( ki tur atlamasa avrupaya gitmeme cezasını bitiremiyordu) olimpiyat yollarını arşınladık.

3 yıl süründük başka statlarda. anadoluyu karış karış gezdik. 
samet aybaba ile en genç takımdan şampiyon takıma geldik. biliç ile hakkımız yene yene son haftalarda şampiyonluklar kaçırdık. sonra şenol güneş geldi.
şenol hoca şampiyon hoca değildi ama bir futbol aklı olan en azından hucum etmeyi düşünen bir yapısı vardı. anadoluyu karış karış gezerken şampiyon olduk. 
takım yenilenmek zorunda kaldı belki beklediği transferler olmadı şansız bir son maçla gruptan çıkamamıştık. sonra yarı finale ramak kala tecrübesizlikle elendik. 
yıldık mı ? hayır! takıma iyi oyuncular geldi gidenler yine oldu. hep bir istikrarsızlık dolu mecburiyetten. 
şampiyonlar ligi gruplarında namağluk en çok puan toplayarak ve deplasmanda 3 maçı kazanarak çıktık. 4 büyük şampiyonluk adayı takımdan birini çektik olurdu gücümüzü gösterecektik ama sansız bir pozisyonda eksik kalarak bir nevi kendi ayağımıza sıktık. ne oldu daha öncede yaşadık bahtsız şekilde elenmeye devam ediyoruz ama üstüne koya koya giderek ... 
şenol güneş dile getirdi (benim ilk duyduğum kişi olabilir) nevzat demirin yanında ki araziyi almamız lazım altyapı yanımızda olmalı dedi. bakım bana göre bir vizyondur. 
bşarısız olabiliriz ama buralara gelmiş teknik ekip ve takıma destek çıkmak zaruri görevimizdir bana göre. 
ne oldu puan olarak şampiyonluk mu gitti karalar bağladınız ? kupada elendik mi ? şampiyonlar liginin favorisi miydik ki elenince dünyalarımız yıkıldı ? evet yıkıldı bayern e karşı 11 kişi oynayıp ne yapacağımızı göremediğimiz için yıkıldı. turu şansımızı vodafone parka taşıyamadığımız için yıkıldı.

şampiyon olmak istiyoruz değil mi ? feneri galatayı ve başakşehiri yenmeden şampiyon olma şansımız hiç olmadı ve daha biz o maçları oynamadık. onlar biliyorlar beşiktaşın gücünü bunları yapabileceği. 
lafım şenol güneş gitsin başkan gitsin diyen, sürekli şampiyon olsun onu alsın bunu alsın diyen, bir kaç trolün başlıklarında karalar bağlayan, bilmem neresinde kılı ağarmış yorumcuların övmesini bekleyen taraftara. 
bırakın bu boş konuşmaları. şov programlarını takip etmeyi. işinize gücünüze bakın. eğer beşiktaş a birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın takımınızın arkasında olun gerekirse 4. olsa dahi. biz hep orada olacağız. 
güzel günler göreceğiz güneşli günler.

https://eksisozluk.com/entry/74405843

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About