14 Şubat 2018 Çarşamba

Fikret Orman: maçın tarihi değiştirilsin ya da iptal edilsin diye kimseye yalvarmayız, Fenerbahçe: maçın tarihi değişsin ya biz dinlenemiyoruz


beşiktaş tarih değişikliği istemedi. böyle bir talebi de olmadı. 

fikret orman biz bu maçın ileri bir tarihe alınmasını isterdik ama kimseye de eyvallah edecek değiliz. maç haftası hatalıdır. beşiktaş’ın şampiyonlar ligi maçı öngörülmeden hazırlanmıştır dedi. akabinde ise erteleme isteği ile ilgili başvuru yapılmayacağını açıklandı. 

fenerbahçe bayern münih maçından 2 gün sonra oynansın diye ağlamaya başlamıştı. bu adamlar almanya’dan gelecekler ne ziraat kupası kardeşim. allah’ın teneke kupası şart mı şampiyonlar ligi haftası. günler haftalar aylar çuvala mı girdi. neyse şimdi sinirlendim yine. 

federasyon maçın 27-28-01 tarihlerinden birinde oynanacağını en baştan açıklamıştı. yukarıda bir arkadaş tff sitesinden resmî linki de vermiş orda yazıyor. 

beşiktaş’ın isteği bu maçın hiç oynanmamasıydı. 1 gün sonra oynanması değil. 

ayaklarını yere vura vura ağlayan zırlayan ısrarla maç tarihini öne aldırmaya çalışan fenerbahçedir. 

bakın diyor ki bizim kupadan sonra maçımız var. onu ileri alın demiyor. kupa maçını ille şampiyonlar ligi arasında oynayalım beşiktaş’ı iyice sıkıştırın diyor. amacı üzüm yemek olsa yahu kardeşim beşiktaş haklı. ne maçı. sonra oynayalım der. ama amacı bağcı dövmek. beşiktaş sıkışsın yorulsun başarısız olsun. avrupa başarısı falan umrunda değil öyle sıkıştırayım ki avrupadan da elensin diye dua ediyorlar. 

araya dereye sıkıştırılmış yarı final maçı. rövanşı ne zaman 2 ay sonra. final ne zaman? 3 ay sonra. yahu bu kuşbeyinli gerizekalı maçı hangi salak şampiyonlar ligi maçı arasına koydu. yani insanın ya vatan haini olması lazım ya salak olması lazım. salak değilse artniyetli olması lazım. 
ilk maç ile rövanş arası 2 ay olan yarı final var mıdır? ulan tüpçü sen salak mısın? kim uydurdu bu aptal maçı bu araya hangi niyetle???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About