10 Şubat 2018 Cumartesi

ekşi'den bir gs taraftarından Cenk Tosun yazısı: TD sam = aykut kocaman.


" takım hızlı hücuma kalkarken topa basıp hepsini frenlemişti" diyerek everton maçı izlediğini söyleyen insanların yorum yaptığı adamdır.


ulan galatasaray'lı halimle utandım. adamın son oynadığı maçta adamın ayağına neredeyse top gelmedi, teknik direktörleri 4-6-0 deniyor, cenk top alıp milleti frenlemiş.

cenk'in arkasından gelen var mıymış ki frenlesin? 

ingiliz futbolu adaptasyon rerorero. çok anlıyorsunuz ingiliz futbolundan. o yüzden bütün everton taraftarı ilk maçında adamı beğendi ve ilk 11 oynasın diye sosyal medyadan baskı yapıyor kulübe.

everton'da o teknik direktör varken başarılı olur mu bilinmez ama başarısız olursa da tek nedenini kendine bağlamak aptallık olur.

sam = aykut kocaman.

edit: ahuaha adam gitmiş 40 saniyelik 4 pozisyonluk video koymuş. bahsettiği pozisyon 19. saniyede cenk'e gelen top. adamın önünde 5 (beş) adet arsenal oyuncusu var ve topu geriye verdiği için hata yapmış. türkiye'de bizimkiler 5 adamın arasından ara pası atıp asist yapıyordu zaten. vay anasını arkadaş, insanları aptallıkla suçlayıp bu kadar mal ve futbol cahili olmak cidden inanılmaz. sıçıp sıvamak bu olsa gerek.


https://eksisozluk.com/entry/74132198

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About