3 Şubat 2018 Cumartesi

Şenol Güneş'e destek olmak lazım ''oyuncular konusundaki teşhisleri hep doğru çıkıyor''




haklıymış. hocayı ne zaman eleştirmeye kalksam
2 3 hafta sonra bunu diyorum. oynatmadığı adamları şimdi gördük ki hepsini de oynatmamakta haklıymış. negredo hareketli değil dedi, gerçekten de değil. lens'i oynatmadı haftalarca, gördük ki bi tarafını kaldırmaya ne isteği var ne de mecali. pektemek'i sokarak bile haklı çıktı lan daha ne olsun, takımın en etkili ismiydi son bölümde. o yüzden tolgay'ı da oyuna almadıysa bi bildiği vardır diyorum. elindeki mevcut kadrodan en iyi verimi alıyor, öyle ya da böyle. işler yolunda gitmiyorsa oyuncularda suç aramak lazım. bugün tam bi panik havası vardı, kimse işini iyi yapmadı. son maç necip'e bu seviyenin oyuncusu değil diyenler şimdi necip niye girmedi diyor.

bugün hoca zeminden dolayı yerden oynayamayacağımızı düşündü ve bütün hamlelerini buna göre yaptı. caner'in girmesi 3 forvetin birden oyunda olması bunları gösteriyor. negredo ve tolgay tercihleri de bunun sonucu. isterse başka sebepten olsun, haftanın 7 günü oyuncularla birlikte olan o. buradan 90 dakika izleyip sallamak kolay.

geçenlerde söylediği sözü tekrarlayalım: "orkestrayı yönetmek istiyorsan seyirciye arkanı döneceksin." sen bildiğini yapmaya devam et hocam. 20 yılda 2 şampiyonluktan sonra 2 yılda 2 şampiyonluk yaşattın bize. şampiyonlar ligi'nde tarihimizin en iyi sezonunu yaşıyoruz. varsın bu sezon da şampiyon olmayalım. her fırsatta istikrar diyoruz, ilk sendelemede çelmeyi takıyoruz. bu ne yaman çelişki.

https://eksisozluk.com/entry/73951931

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About