10 Şubat 2018 Cumartesi

Aykut Kocaman'ın Beşiktaş korkusunun sebebi ne


beşiktaş şu anda hiç iyi oynayan bir takım görüntüsünde değil, ligdeki basit maçları ciddiye almayan bir kemik kadrosu var, ligde malatya gibi takımlara karşı atak yapamazken bile şampiyonlar liginde çok başarılı maçlar çıkardığı gördük.


aykut kocaman ve diğerlerinin başakşehir'in yanında beşiktaş'ın da kollanmasından bahsetmesinin sebebi ise beşiktaş'ın lig için motivasyonunu kaybetmemesinden korkmalarıdır. şu anda tüm beşiktaş kadrosu bayern maçına odaklanmış durumda. gelecek yıl daha büyük kontrat kapmak isteyen yabancı yıldızları bayern maçında gösterebilecekleri güzel bireysel performans ile büyük takım hayalleri kuruyorlar. bu tarzda ligi önemsemeyen futbolculara sahip olmasına ve kötü oynamasına rağmen hala yarıştan kopmaması da rakiplerinin gözünü korkutuyor. 

ligin ilk yarısında da beşiktaş çok kötü maçlarda puanlar kaybetti ama iş zora geldiğinde ve maçı ciddiye aldığında galatasaray takımını ne hale soktuğunu herkes gördü. şubat ayının sonunda lider ile arasında 3 puan kalan bir beşiktaş'ın sadece lige konsantre olmasından tüm rakipleri çekinebilir. 

daha bir hafta olmadı, şenol güneş nefretinden tüm kanallarda konuşma yapan ümit özat bile puan farkına ve puan durumundaki konumuna rağmen şampiyonluk adayı olarak başakşehir ve beşiktaş'ı gördüğünü söyledi. 

rakiplerin açısından işte durum budur. kadrosu ne kadar yaşlı olursa olsun, motive olduğunda ve o maçı dönüm noktası olarak gördüğünde ligde yenemeyeceği takım yok. ama işte beşiktaşlı bizlere gelirsek hiç de öyle motive olacak bir şey bulamıyoruz. haftaya cuma konya deplasmanında çünkü tüm takım leyla gibi takılacaktır. şenol hoca bile konya maçının içinde bayern deplasmanındaki taktiğini düşünecek gibi duruyor.

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/74116831

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About