23 Ağustos 2017 Çarşamba

kura şansı lazım >>>

açıkçası ilk torbadan beşiktaş'ın grubuna; real madrid ya da juventus düşerse tarrak olur. çünkü bu iki takım da gruplarını 6/6 ile bitirebilecek derecede güçlü takımlar. dolayısıyla her halükarda bu iki takımın olduğu grupta; sadece 1 takımlık boş yer vardır. e ikinc torbaya bakıyorsunuz; ilk torbadan daha güçlü neredeyse.
o yüzden, ilk torbadan benfica, shaktar, spartak moskova üçlüsünden birisini çekerse beşiktaş; on numara beş yıldız olur.

ayrıca unutulmamalıdır ki; bir kurada rus/ukrayla rakipleri varsa, onlardan biri seçilir. kader kısmet böyle. dolayısıyla, ilk torbadan spartak moskova'yı bekliyorum.

ikinci torba çok kritik. bence en kuvvetlisi gelsin. barca, psg ve dortmund'dan biri gelirse çok iyi olur. şahsen psg gelsin isterim ama içimden dortmund geçiyor.

son torba ise işte uefa'yı garantilemek için dandirikten bir takımın gelmesini beklediğimiz torba. liepzig ve celtic hariç iki takımı da beşiktaş altına alabilir kolaylıkla. gönül ister maribor gelsin ama sanki maribor bu senenin bir diğer 0 puan ile ligi kapatan takımı olacak.

beklediğim kura:

spartak moskova
psg
beşiktaş
celtic

https://eksisozluk.com/entry/70368410

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About