15 Ağustos 2017 Salı

Beşiktaş'ın Gs ve Fb'yi kardeş yapma süreci

fenerbahçe ve galatasaray'ı kardeş yapan efsanevi takım.

son 30 yılın en fahiş hakem hataları listesi yapılsa tüm liste neredeyse beşiktaş'ın aleyhine yapılan hatalarla dolar. bugün burada beşiktaş hakemler sayesinde şampiyon oluyor algısı yapan adamlar, o dönemlerde beşiktaş taraftarına ağlak diyorlardı. 

bak yenilgiyi kabul edemeyen zır cahil holigan kardeşim, beşiktaş 2 senedir şampiyon oluyor çünkü futbolun doğrularını yerine getiriyor. başında türkiye'nin gelmiş geçmiş en vizyoner başkanlarından biri var, senin işe yaramaz adamlara bir seferde verdiğin parayla ligin en iyi kadrosunu kuruyor. senin sponsor bulamadığın yerde önüne vodafone, sırtına beko yazdırıyor. sen 5 bin kişiye oynarken, beşiktaş 40 bin taraftarı tribüne getirebiliyor yer olsa 100 bin de getirecek durumda.

bir gün fenebahçe, galatasaray kötü olduğu için şampiyon oluyoruz, bir gün hakemler sayesinde şampiyon oluyoruz, bir gün demirören borcunu geri almak için beşiktaş'ı şampiyon yapıyor. karar verin arkadaşlar her gün farklı bir bahaneyle geliyorsunuz. beşiktaş şampiyon yaptırılıyorsa neden sürekli kendi başkanlarınıza sallıyorsunuz, neden sürekli teknik direktör değiştiriyorsunuz? biliyorum kendinizi beşiktaş'ın çok üzerinde görüyorsunuz, beşiktaş demirören'in elinde eriyip biterken üçüncülük şakaları yapmak sizin için çok zevkliydi ama maalesef o dönemler geçti beşiktaş özüne döndü. yenilgiyi kabul etmeyi öğrenin artık.

bir de hakkında yapılan yaygın bir algı oyununu değiştirmek gerekirse; beşiktaş geçen sezon avrupa'da sizin inanmak istediğiniz gibi kiev'den 6 yeyip evine dönmedi. son torbadan katıldığı şampiyonlar ligi gruplarında son maça kadar yenilgisiz gelip, 9 kişi kaldığı ve skandal bir penaltı kararının verildiği maçta kiev'e talihsiz bir şekilde farklı yenilip grubu 3. sırada bitirdi ve yoluna uefa avrupa liginde devam etti. bu kulvarda da sırasıyla hapoel beer sheva ve olympiakos takımlarını eleyip çeyrek final serisinde büyük bölümünde üstün taraf olmasına rağmen olympique lyonnais takımına penaltılarda elendi. ayrıca şampiyonlar liginde napoli gibi kendi sahasında avrupa'nın en başarılı takımlarından birine karşı tam 3 defa öne geçip, napoli'nin 2 tane penaltı kullandığı maçta rakibini 3-2 yendi, yine grubun 1. torba takımı benfica'ya karşı ilk yarısını 3-0 geride kapadığı maçta skoru 3-3'e getirerek şampiyonlar ligi tarihinin en dikkat çekici geri dönüşlerinden birine imza attı. 

istediğiniz kadar dezenformasyon yapın gerçekler değişmeyecek. siz bu kafada olduğunuz sürece daha çok bahanelere sığınırsınız, daha çok gözyaşı dökersiniz.

alıntı:  https://eksisozluk.com/entry/70178493

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About