11 Ağustos 2017 Cuma

Beşiktaş'lı kadın taraftarların kulüpten bir isteği var

Futbol bir spordur ve sporun dili, dini, ırkı ve cinsiyeti yoktur ve sevgi evrenseldir elbet futbola olan sevgininde bi tarifi yoktur özellikle kadın taraftarların takımlarına duydukları sevgi özeldir Fakat kulüp özellerine inersek en çok Beşiktaş'ın kadınlari sever.


Erkek çocugu olmadı diye bir gram üzülmeyen babaların kızları sever. Kızı krampon için ağlayan babanın kızları sever.


Topuklu ayakkabıdan çok Beşiktaş forması olan kızlar sever.


Moda tasarımından çok Beşiktaş'ımın futbolcularını basketbolcularını takip eden kadınlar sever.


Beşiktaş'ın maçı özel ders verdiği güne denk geliyorsa, dersini iptal eden kadınlar sever.


iş yeri 2 saat uzaklıkta olsa da yine de semtte yaşamaktan vazgeçmeyen kadınlar sever.


Diğer takımlarla kıyasla, her turlu sosyal yardım projelerine destek olan Beşiktaşımın kadınları sever.
herkesin umutsuz olduğu zamanlarda bile takımını bırakmayan, yenilirken bile stadı terketmeyen, okuldan çıkıp Gratis'te indirim sırası beklemek yerine zamanında gişede bilet sırası bekleyen, statta koftesini yiyen, iddia kuponları yapan kadınlar sever en çok..


şu anda şampiyonlugumuzla, transferlerimizle, çektigimiz videolarla, başkanımızla bu kadar çok konusuluyorken ve gelirimiz artarken, biz Beşiktaş kadınlarının da kulüpten naçizane bir isteğimiz olacak. Kartal Yuvası Bayan reyonlarının da gelişmesi farklı ve zengin kreasyonla desteklenmesi. Biz her türlü alış verişimizi yapıp takımımıza katkı sağlamaya hazırız... Fakat aldıklarımızı güzel bir şekilde kullanmak kendimize en güzel şekilde yakıştırmak giyinmek etmek de istiyoruz işte bu sebeplerle kulübümüzün kadın kreasyonuna ayrıca önem vermesini kaliteyi ve çeşitliliği arttırmasını istiyoruz.. Beşiktaş'ın kadınlarını üzmeyelim onların kalbi he Beşiktaş..


yazar: Dila Duygu Coşar <dilacosar@gmail.com>

1 yorum:

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About