16 Ağustos 2017 Çarşamba

Ricardo Quaresma konusu üzerine

sözleşmeli futbolcun bu sene ve geçen sene şampiyonlukta büyük pay sahibi, bunu hem fikret orman hem şenol güneş söylüyor. şenol güneş üstüne basa basa bu adamdan memnun olduğunu belirtiyor. adamın daha bir kaç ay önce sözleşmesi uzatılıyor. yani senin kadrolu oyuncun hoca memnun başkan memnun! bir tane bile bir yönetici bu adam için gelen transfer teklifi var dememiş. adam için gerçekten medyada çıkan haberler gibi 6 7 milyonluk teklif geldi mi belli değil!

bütün bunları düşünmeden bu adam için sosyal medya üzerinde bazı aptallar tarafından gitsin diye kampanya başlatılıyor. buraya bakıyorum ortada resmi hiç bir şey olmamasına rağmen sayfalarca satılsın satılsın diyerek millet kin kusuyor, yahu arkadaşım! bu adama 7 8 milyonluk teklif gelse fikret orman satmaz mı? nasıl bu kadar eminsiniz bu adama teklif geldiğinden? fotomaç yazıyor ona inanacağınız mı tuttu? 

her şey bir tarafa adamın tarzını sevmezsin gitmesini isteyebilirsin hepsini anlarım. ama kalkıp gitsin diye kampanya başlatmak için gerçekten gerizekalı olmak lazım.

Kaynak: https://eksisozluk.com/entry/68649395

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About