12 Ağustos 2017 Cumartesi

2017 2018 yaz transfer dönemi Bir Beşiktaş devrimidir

uzun zamandır bu kadar heyecanlandığım bir yaz transfer dönemi olmamıştı, buna giunti, carew, quaresma, guti, demba ba ve mario gomez transferlerini yaptığımız yıllar da dahil.

marcelo satıldığında büyük tepki göstermiştim ve açıkçası bugüne kadar o konuda çok da yanlış düşündüğüm fikrinde değildim ama an itibariyle yapılan domagoj vida transferiyle artık susup tek kelime bile etmemeye karar verdim yönetim kararları hakkında... arkadaşlar, bu bir devrimdir! bunun adı beşiktaş devrimidir! adını anmanın bile uğursuzluk getireceğine inandığım tüpçü yüzünden kayyuma devredilmek üzere olan borç batağındaki bir kulübün bugünlere gelebilmesi tek kelimeyle bir mucize... şu an kimse farkında değil belki ama ''feda'' ile küllerimizden tekrar doğduğumuz sezondan bugüne kadar yaptıklarımızı ilerideki yıllarda çok daha iyi idrak edeceğiz. 

beşiktaş bugün itibariyle rakiplerinin milyonlarca lira zarar açıkladığı yerde kara geçmeyi başaran, boğazın dibinde, kendi semtinde mükemmel bir stada sahip olan, son 2 seneyi şampiyon tamamlamış, avrupa ligi yarı finalinden sadece bir penaltı kadar uzakta kalmış, çok iyi bir teknik direktöre, el attığı hemen her işi müthiş şekilde kotaran çok başarılı bir başkana, muhteşem bir taraftara ve gurur duyulacak bir futbol takımına sahip bir kulüp haline geldi, bu gurur hepimizin. 

---------------------------------------fabricio (utku)-------------------------------------------

g.gönül (beck)---------pepe (mitrovic)-------------vida (tosic)--------------adriano (caner)

-----------------------------atiba (medel)-------oğuzhan (tolgay)-----------------------------

quaresma (lens)---------------------------talisca..................................babel (orkan/töre)

--------------------------------------negredo (cenk tosun)--------------------------------------

güzel günler göreceğiz, güneşli günler!

not: küçücük bütçelerle büyük işler başaran hentbol-basketbol erkek takımlarını unutmayalım.

kaynak:  https://eksisozluk.com/entry/70130775

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About