14 Ağustos 2017 Pazartesi

Türk futbolu ilk defa ortak bir değer altında buluştu "Beşiktaş düşmanlığı"

Size gülüyoruz, kahkaha atarak!
Maç başladı, statta çıt yok. Kale arkasında hüznün gururun ve eski dostun fotoğrafı var. Sevgiliyi özler gibi, Anneye hasret gibi, evladına hasret gibi hasrettik. İki gözümüzün nurunu ne özlemişiz ne özlemişiz belli değil.
Hafta içi bizi yaşın yanında kuru diye harcamışlar. Ağabey alçakgönüllüğü ile sineye çekmişiz. Demişiz ki; BEŞİKTAŞ TAŞTIR, RÜZGâR ONDAN SADECE TOZ KOPARTIR. Başkan öyle güzel konuşuyor ki biliyoruz, hakkımızı aradığından gram şüphemiz yok. Mecbur siney-i eve dönüp paşa paşa maçımızı izliyoruz. Dua ile başlayanda var, rakı ile… Ben biracıyım. Herkesin ettiği dua kabul oluyor. Yeniyoruz!
Şeytan lakabıyla ünlenen daha sonra siyasete bulaşmayın deyip kendi video oynatan ayakları güzel ama kalbi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim abimiz, bir o eksikti deyip (Vida transferi için) içindeki Beşiktaş sevgisini döküyor ağzından. Bu dünkü ofsayt pozisyonunu konuşmayan futbolseverlerden. Maldanol’da gibi sürekli yan top yapıp, şampiyon olabileceğini sanan bir teknik direktörün takımına gönül vermiş olduğu için kendisini ayıplamıyoruz, gülüyoruz hem de kocaman kocaman. Canları sağ olsun.
Maçta birkaç pozisyon hariç hatta bir pozisyon hariç Antalya sahada yok, herkesin tahmin edeceği üzere, başkanları yılda 2 kere Beşiktaş sayesinde TV’ye çıkma fırsatı yakalıyor. Efsanemiz Atom karınca ise yine yerlerde. Neymiş Beşiktaş’a hep iyilermiş, neymiş yeneceklermiş penaltı haksızmış falanmış filanmış! Sen en son Beşiktaş’ı ne zaman yendin diye sorarlar adama, kaç kere kaleye gittiniz kaç şutunuz var diye sorarlar. Konu Beşiktaş olunca gördüğün her kameraya niye ağlıyorsun diye sorarlar, ama işte adı üstünde Efsane. Canı sağ olsun onunda.
Yendik mi yendik, güzel futbol yoktu ama sessiz tiyatroda roller vasatın üstünde olunca bu kadar oluyor. Bence Eto’ya kızsın, adam kale direğiyle bile konuştu maç boyunca. Lider olmak konuşarak değil oynayarak olur. Bknz: Pepe
Maç bitiyor, penaltı pozisyonu. Bir gün önce Göztepe deplasmanından zor bela bir puanı ofsayt golü ile alanlar TV’lerde hiç yok, gülüyoruz. Çünkü bu oyunu bu bölümü, bu parası daha önceden verilmiş tipleri tanıyoruz. Birkaçının dili boyundan daha uzun. Gelen herkesi övmek gibi huyu olanların, hakemler ile Beşiktaş’ı aynı kefeye koyma saçmalıklarına gülüyoruz. “Kibrinden düşen burunlarını pislikten almayanların Beşiktaş üstünden prim yapma çalışmalarını daha önce gördük”. Rüyalarında bile  göremeyecekleri yıldızları Siyah Beyaz forma ile sahada gördükleri için çatladıklarını ve saldıracak yer aradıklarınındı farkındayız. Şöyle diyoruz, ağlamak için artık çok geç. Af yok! Dah sert daha sert vuracağız, paramız olmadığı için çaldığınız ayarttığınız futbolcuları, statsız gezdiğimiz zamanları, teşfik primlerinizi unutmadık! Daha  da gaddar olacağız! Şüpheniz olmasın.
Hakkını yediğiniz, hayallerini çaldığınız, sinirinden bütün gece ağlayan yastığını GÖZYAŞLARI ile ıslatan Beşiktaşlı çocuklar büyüdü. Taş gibi oldu yüreğimiz. Size acımıyoruz, sadece zavallı buluyoruz. Artık oynadığınız gereksiz saçma sapan oyunun, futbol olmadığını, masa başı işlerle çaldığınız hayallerimizin hırsızı katili düzenin adamı olduğunuzu biliyoruz. Siz her devrin adamısınız, biz her devrin Beşiktaşlısıyız. Gereksiz duyar kasarken yemeyeceğimizi bilin, yedirdiğiniz adamları gerçekleri söylemediğinizi anlayınca yerinizden olacaksınız. Bukamlemun gibi renk değiştirip ofsayttı konuşmayıp iki saat 3 saat hatta 5 saat penaltıyı konuşan ağızlarınızdan döktüğünüz pisliği daha önce gördük. Size kocaman kocaman gülüyoruz. Büyük büyük gülüyoruz kahkahalarla gülüyoruz.
Daha iyi olacağız, eski dostların buluşmasını birkaç maç engelleyebilirsiniz, ama Güneş Hocanın da dediği gibi; Stat boştu ama Seba Ağabey’in ruhu vardı. Biz ruhtan et, etten kemik, etten kemikten de Beşiktaş’ı yaratıp sarılırız. En kötü birbirimize sarılırız.
Dua edende bir rakı içende bir, Biz Beşiktaş’ız. Bizi eskisi gibi TV’lerde, sırf okuma yazma bildiğiniz için bahşedilen köşelerinizde yazdıklarınızla YILDIRAMAZSINIZ. Yıl dı ra maz sınız. Heceleyin birleştirin çattırın okuyun.  Atılan iki golde Antalyasporun başkanına gelsin. Ettoyu satmasın turşunu kursun şimdi!
Bu arada pozisyon net penaltı, fetö ile yurt dışına kaçan futbolcularınız iyi bilir, yada dirsek atıp kırmızı görmeyen abileriniz.
Saygılarımla.

Ercan Nogay Alper.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About