26 Ağustos 2017 Cumartesi

Milli takıma oyuncu seçimi kriterleri göbek prim vukuat arda adamcılık havuzu

daha önce defalarca yazdım, değil lucescu klopp bile gelse milli takım kadrosu başkaları tarafından yapılıyor. baksanıza;

1) cenk gönen => 3 senedir doğru dürüst performans gösteremiyor. 3. kaleci çok önemli değil diye çağırılyorsa, potansiyeli gözüken genç bir kaleci çağır, en azından o ortamı ve önemini hissetsin.

2) serdar aziz => hangi performansına dayanarak çağırıldı bu arkadaş? bu adam hala kafa topunu rakibe vurduruyor hoca. ne gördün de çağırdın acaba?

3) selçuk inan => taraftarı oynamasın diye dua ediyor, bir maç kesik yediği için soğuk durdukları teknik direktörlerine aşık oldu adamlar bir anda!

4) ozan tufan => selçuk inandan hallice. bir artısı var o da koca göbeği! 

5) tolga ciğerci => iki maçta gol attı ama maç içi performansına adamın kendi taraftarı sayıp sövüyor. defans yardımı yok, en son maç götünü kaldırmak yerine açılan ortayı izleyip gol yedirmedi mi bu adam? ileri gitse geri gelmez geri gitse ileri çıkmaz, orta alanı rahatlatmaz. 

6) arda turan konusuna hiç girmiyorum! 

kısacası, bu kadroları milli takıma musallat edilmiş menajerler yapıyor. a milli futbol takımı menajer o-ros-pu-su-dur! nokta. mümkünse caner erkin ve cenk tosun, sakatlık bahane ederek milli takımdan aflarını istesinler. ikisi de zoruda kalmadıkça oynamayacaklardır zaten. şahsen caner'in ismail'in arkasında yedek olacağını düşünüyorum milli takımda. geçmişte örneklerini gördük. 

oğuzhan yok, tolgay yok, olcay yok ama ozan var, xelcuk var, tolga var! ( daha da oyuncu vardır anadolu takımlarından da bu sene ligin tüm maçlarına bakamadım.) a milli futbol takımı, yani vatandaşı olduğu ülkenin en iyi performans gösteren oyuncularının davet edilerek kurulan futbol takımı. yersen!

Kaynak: https://eksisozluk.com/entry/70416846

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About