22 Ağustos 2017 Salı

Cenk Tosun o golü atsa hocaya takıma methiyeler düzecek kadro felaket tellallığı yapıyor geçiniz

canımız ciğerimiz.

beşiktaş kadrosu çok derin bir kadro evvela. şampiyonlar ligi'nde sıkıntı yaşarmışız bu orta saha ile, öyle demiş bir yazar arkadaş, haklı ama tolgay oğuzhan orta sahası ile zaten şampiyonlar ligi maçına çıkmayacak beşiktaş. 

beşiktaş kan kaybetmiş, haksız. nasıl kan kaybı o? marcelo'nun yerine pepe, aboubakar'ın yerine negredo gelmiş, başka değişen bir şey yok. medel, caner, lens ise ekstra oluyor bu sezon. caner'i malum geçen sezon kullanamadık adam akıllı. 

beşiktaş fark atmak için çıktığı maçlara dmc kullanmaksızın çift box to box ile çıkıyor. aykut kocaman'ın çift dmc çıktığı ligde çılgınlıktır, risktir ve evet bazen tutar bazen tutmaz. bazen 4 atar geçersiniz bazen o farkı açacak golü atamaz şok bir gol ile puan kaybedersiniz bunlar futbolda var. 

cenk tosun boş kaleye havaya dikmek yerine düzgün bir şut atsa şu an bunları değil şenol güneş'in ne büyük hoca olduğunu konuşuyor olacaktık. 

ben böyle oynayalım şok puan kayıplarına razıyım. nitekim her daim golü düşünen takım ritmini bulunca neler olduğunu iki sezondur izliyoruz.

https://eksisozluk.com/entry/70335265

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About