18 Ağustos 2017 Cuma

Beşiktaş'ın büyüklüğüne tinerci goygoyu yaparak zerre zarar veremezsiniz, buna alet olmayın

ortalığı dolduran ergenlerin ergenliklerine başka ergenlerin cevap vermesi ile büyüklüğüne laf atılabileceğini sananları göstermiştir.

adamlar zannediyor ki beşiktaş son 20 seneden ibaret. neymiş geldikleri çukura geri dönecekmiş.

beşiktaş son 20 seneye kadar galatasaray ve fenerbahçe ile başa başa gitti hep. demirören sezonu başlangıcı ile beraber kara günler yaşadık. bugün elbette şampiyonluklar kaybedebiliriz, düşüşler yaşayabiliriz ama bundan sonra 7 senede bir şampiyon olan takım beklemeyin. 

futbolun en globalleştiği, dünyaya yayıldığı bir zamanda beşiktaş yokları oynuyordu. ne dünyada bileni vardı, ne ülkede yeni destekçilerini kazanabildi. bugünden sonra yapılan her çalışma, çıkılan her maç beşiktaş'ın hiç kazanamadığı o ünü ve tanınırlığı arttırıyor. 

bunu yakalayabilen bir takım kolay kolay çökmez. kaldı ki borçlar borçlar diye ağlandığı şu dönemde galatasaray ve fenerbahçe'nin de bir farkı kalmadı. beşiktaş bundan sonraki 10 senelik periyotta galatasaray ve fenerbahçe'den aşağı kalmayan bir performans ile oynayacak.

bunun dışında şu tinerci muhabbeti artık temelsizliğini aşmış durumda. tribün ve mekan olarak çıkan bir goygoy tüm taraftara mal ediliyor. tinerci diyen adam beşiktaş isimli semtten kıçına don bile alamayacak adam, ancak cesarete bak ki yedi ceddini alabilecek insanların oluşturduğu bir semtin hepsine tinerci diyebiliyor.

ilginç kafalar var.

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/70252964

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About