17 Ağustos 2017 Perşembe

Selçuk'un Beşiktaş'a transferi konusunda...

bence selçuk'un menajeri tarafından ortaya atılmış, galatasaray'a, 'bak benim futbolcum hala çok değerli, sizden ayrılacak olursa, beşiktaş'a gider' anlamında bir mesaj içeren transfer öyküsü. şahsen ben pek ihtimal vermiyorum, şablon da belli, 'şenol güneş istiyor'. arkadaş, başkan ve şenol güneş neredeyse her röportajlarında şunu söylüyorlar; 'transferi yönetim yapıyor, şenol hoca kesinlikle isim söylemiyor, mevki konusunda isteklerini belirtiyor, biz de transfer etmek istediğimiz adamları belirliyoruz, son noktada hoca'ya uygun mu değil mi diye soruyoruz'. 

şu bir gerçek ki; beşiktaş'ın bir yabancı bolluğu var, 14 yabancınız olacak tamam da, 11'ini kadroya (21 kişilik kadroya yani) alabiliyorsunuz. yani 3 yabancı her durumda kadro dışı kalmış olacak. bunun için, tecrübeli, kaliteli yerli alternatiflere ihtiyacı var takımın. selçuk, 3 sene öncesine kadar bu ülkenin en iyi yerli orta saha oyuncusuydu. fizik olarak düşmeye başlayınca, bu oyununu da aşırı derecede çok etkiledi. 90 dakikayı çıkarmak için kaçak dövüşmek, maç içerisinde saklanmak zorunda kaldı. ilk 2 sezonunda yaptığı, ceza alanına hızlı girişleri, orta sahayı diklemesine driplingle geçme özelliklerinden vazgeçti. beşiktaş'a gelirse de (ki gelme ihtimali çok ama çok düşük) ilk 11 'de oynama olasılığını düşük görüyorum. olsa olsa, iyi bir yedek olur. o da belki. ayrıca, şu anda bir yerli oyuncunun sahip olduğu en iyi kontrata sahip, beşiktaş'ın mevcut şartlarda, senelik 2.95 milyonluk bir kontratı vermesi söz konusu değil, selçuk'un da sözleşmesinin bitimine daha 2 sene var. neredeyse 6 milyonluk bir sözleşmeyi yırtıp, yarısına beşiktaş'a imza atma olasılığı çok düşük. 

peki galatasaray'dan gönderilir mi? 4-1'lik kayseri maçında, neden kimse dikkat etmedi, kameralar sürekli olarak selçuk'u gösterdi, golleri atan veya dışarı çıkan oyuncular sürekli olarak gidip selçuk'a sarıldı. galatasaraylılar her ne kadar ciddi anlamda nefret etse de, belli ki takım içerisinde sevilen bir adam selçuk. 

bekleyelim bakalım.. 

zamanında burak yılmaz için de goygoyun kralı yapıldı burada. ne oldu?

Kaynak: https://eksisozluk.com/entry/70237337

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About