4 Ağustos 2017 Cuma

Fenerbahçeli bir taraftarın Negredo ve maaşı için yorumları "girilebilir bir risk Bjk bu işleri iyi yapıyor"

yorumları okudukça deliriyorum. arkadaşlar tam olarak ne istiyorsunuz siz?
yok son 2 sene formu kötüymüş niye alınmış. ya valencia veya boro'da 20 gol atsa bir sana gelir miydi iki bu paraya gelir miydi? he andavalım?
türk takımların önünde mantıklı transfer için iki seçenek var. salağa anlatır gibi yazıyorum zira delirttiniz:
1-genç ve umut vaat eden adamı almak: bunu da devlerden önce yakalamak. çünkü shaqiri örneğinde olduğu gibi gs için bu adama 12 milyon vermek dev transfer iken münih için sadece umut veren genç bir yeteneğe verilen ufak bir meblağ ve küçük bir risk. tutup hırvat ligini izleyen scout yapın olmadığı için önerilenlere bakıyorsun zaten. lewa gibi bas bas bağıran adamı da fark etsen bile gelmiyor zira teklif beklediği yerler belli. bunu geçtik...
2-yıldız oyuncu almak: burada tutup neymar gibileri hatta 5 major ligde 10-15 gol üzeri atabilen adamları almak hayal. ki alırken çok dikkatle bakmak lazım çünkü bu liglerden gelen tek gol kralı guiza. peki ne yapılır. geçmişte uçup kaçan ama çeşitli sebeplerle formsuz döneme girmiş ve 1-2 sene duraksamış oyuncu almak lazım. mario gomez gibi mesela. alırsın patlatırsın. anelka gibi mesela. alırsın patlatırsın. drogba gibi mesela. drobga çin olmasa nah gelirdi mesela. bu adamları alacağın para 5 m maaş ve 10 m bonservis sınırına kadar makul risk. girer kazanabilirsin. sözleşmen sağlam ise tekrar satma şansın var.
negredo bu işin neresinde?
boro gibi tarihin gördüğü (tuncay'ın gitmesi büyük hataydı bu yüzden) en boktan hücüm eden takımlardan birinde 9 gol atmış. top scorers olarak 22. bitirmişti.
bu paraya daha iyisini alırız dediğiniz için üzerinde gol atanları yazıyorum:
walcott, firmino, giroud, mane, vardy, coutinho, lloreente, benteke, ibra, hazard, benteke, alli, costa, aguero, alexis, lukaku, harry kane. bunlardan hangisi gelir sana sayın dallama? mane için beşiktaş sahili satarsın yine gelmez. ibra'ya beşiktaş swissoteli kiralasan gelmez. ne mal adamlarsınız ya.
beşiktaş gayet girilebilir bir riske girmiştir. adamın mental olarak futbol oynama isteği canlı. boro tribünleri sonra arena ilaç gibi gelir. 21 milli maçta 10 gol atmış adam buradan gomez gibi ispanya milli takımına bile gidebilir.
bunu beğenmeyen beşiktaşlı değil haindir. bunu beğenmeyen diğer taraftarlar futboldan anlamıyordur.
aynısını gomez için konuşanlar vardı. sene sonu 25 golden az atarsa buradayım yazdığım entry duruyor. talisca kalır, lens ligin son 2 ayında değil ilk 7 ayında oynadığı gibi oynarsa kendisi gol kralı olur.
kafamdaki tek soru işareti ligimizin kalitesi yüzünden ligde ayrı avrupa'da ayrı sistemle oynama mecburiyetlerimiz. beşiktaş'ın pırpır forveti, kontratak skoreri yok. negredo bunu sağlayamaz gibi geliyor. ama beşiktaş ben orada da dominasyon kurup aynı taktikle oynayacağım diyorsa başka. ki 3. torba garanti olduğu için bu risk alınabilir.
sonuç olarak mevcut imkanlar dahilinde en iyi transfer diyebiliriz. daha iyi şu alınırdı diyen varsa yazsın. yalnız nikforov tsigalko filan kıvamında fm forvetleri ve fm kafasıyla ile gelmeyin döverim.
zira mevcut ülke şartlarında ingiltere'den bir beyaz yakalı çalışanı kaldırıp istanbul'a bırak daimi yaşamak için turist olarak getirmek bile zor iken bu iş mükemmel bir başarı.
üşenene özet: fiko ülkede futbol devrimi yapıyor. yeniçeriler istemezük diyor.
not: fenerbahçe (stad müdavimi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About