29 Eylül 2017 Cuma

En büyük size göre sizdiniz, ama artık bütün dünyaya göre En Büyük Beşiktaş

Yükseldikçe atıyoruz ağırlıklarımızı. Yükseldikçe yaklaşıyoruz o özgür kartalın hedeflediği yere. Yer siyah gök beyaz. Yükseldikçe saldırıyorlar, hakemlerle tff ile hatta siyasi argümanlarla! Biz yukardayız başınızı kaldırıp ulaşamaya çalıştığınız yerde. Beşiktaş’ın olması gerektiği yerde.
Yükseldikçe bizim dalga geçtiğimiz şeyleri onlar aşağılamak için kullanıyor. Bizim kutsal saydığımız her şeye saldırmaları bundan. Tinerci, muhabbetine sadece gülüyoruz. Onlarda biliyor, Beşiktaş taraftarının entelektüel seviyesini. Bilmeyen, sorgulamayan okumayan hiçbir bireyin üretemeyeceğini. Üretimin olduğu yerin Beşiktaş tribünleri olduğunu. Tinerci, dediğiniz insanların dünyada ünü olduğunu.
Biz gocunmadıkça onlar daha çok saldırıyor. Çünkü ne tribünde ne de başka bir yerde esamesi okunmuyor diyenlerin. 15 20 senedir bu böyle.
Çaldıkları besteler, saldırdıkları konular hep aynı. Tinerci vs vs vs. mazide kalıp arkeolojik şeylerle ilgilenmeleri işimize geliriyor. Konuşup durun. Hatta saldırmaya devam edin😊
2 yıl üst üste şampiyon olduğumuzda; ilk şampiyonlukta ya “ya bunlar 1234 senede bir şampiyon oluyorlar, bayrakları naftalin kokuyor” gibi IQ seviyelerini ortaya seren inanılmaz cümleler duydu bu kulaklar. Dedik ki; bayraklarımız naftalin kokabilir, ama yüreğimiz 112 senedir taptaze. Dedik ki; biz bayrakları sizin dalga geçtiğiniz 8 0 yenildiğimiz maçtan sonra bile dalgalandırdık. Siz tribünde kombine yakıp sahaya sırtınızı döndüğünüzde biz cebimizdeki son para ile “feda” tişörtü alıyorduk. Anlayacağınız o dediğiniz skor bizim madalyamız, yenildik sadakatimiz artı. Gün yüzüne çıkmaya başladık, kardelen gibi çıkardık başımızı karların altından. Bir sene oldunuz daha olmazsınız dediler…hakemlerle oldunuz daha olamazsınız Şenol Güneş seneye gider milli takıma gider diye dua ettiniz.
Dedik ki; basını ve cırtlak sarınızı, hakemlerinizi ve her fırsatta ağzından lağım akan başkanlarınızı üstüste koyup yine olacağız, daha iyi oynayarak hem de.Yine olduk üstelik siz bilmem kaç teknik direktör değiştirip ön elemelerde adını söyleyemediğimiz takımlara elenirken. Tinerci dediğiniz insanlar bir gecede dünyada 2 milyar kişiye siz dahil “come to Beşiktaş!” dedirtti. Sizin üretmek için çaldığınız şeyleri biz her maç farklı farklı ürettik. Hakemler Beşiktaş’ı kolluyor dediniz, son 10 senedir istatistikleri önünüze serdik, en çok kollanan en çok penaltı atan en çok kırmızı kart yiyen en çok hakkı yenen, en çok en çok. Sizin hakemlere dair tek sözünüz yokken bizim bestelerimiz kollandığınız hakemler tarafından ezbere biliniyordu… Vahap Beyaz Ahmet Çakar, diye.
Bizi bilmem kaç milyon dolar borca sokan adama bizi kolluyor diye atıfta bulundunuz, unuttuğunuz siz daha çok şampiyon oldunuz. Bunu düşünecek kapasiteniz olduğu halde kullanmadınız. Sizi istediği gibi kullananlara “yahu bu yanlıştır diyemediniz”, sadece saldırdınız, kibrinizden düşen burnunuzu kaldırmak yerine dalga geçmeyi seçtiniz, bizim şerefli ikincilikler diye övündüğümüz geçmişimiz, sizin paylaştığınız fotoğraflarda yüzlerini buzladıklarınız var. Sizden giden futbolcular adınızı duymak istemezken bizden gidenler koşa koşa geri gelmek için uğraştılar. Siz sponsor bulamazken biz bilmem kaç milyon dolarla sponsor seçtik.
Çin’den Dağıstan’a kadar şanımız yayıldıkça siz kokan dereniz, paçalarınızdan akan kibrinizle Edirne ve Kars arasında kaldınız.
Alamazsınız dediğiniz bütün futbolcuları aldık, bel bağladığınız adamları bile. Ronaldo bile “come to Beşiktaş” deyip oğluna Beşiktaş’ta kim oynuyor dediğine bile kibrinizden tırnaklarınızı yediniz. Bu şekilde kalmanız ve bizimle dalga geçmeye çalışmanız en büyük temennimiz.
2. sene de şampiyon olduk, Avrupa’da ses getiren galibiyetler aldık, yürüdük yürüyoruz, yürüyeceğiz. Siz kadın bedeni üstünden lağım çukuru ağızlarınızla geyik yaparken, biz efendiliğimizi elden bırakmayıp ekol olduk. Yanlışlar yaptıysakta çıkıp bize yakışmadı diye açıkladık. Sahte transfer haberleri ile seyircinizi coşturmak ile uğraşırken, sağbeklerinizi en sevdiğiniz adamı alıp UCL de oynamaları için şans sunduk. Tinerci sekiztaş ezik vs vs vs. istediğinizi diyebilirsiniz, hakemlerinizi paralı trollerinizi satın adlığınız renkli kanallarınızı ve gazete köşelerinizi hepinizi biliyoruz. Bu sene de biz şampiyon olacağız. Siz dizi izlerken biz İdman Tv’den ve internetten şampiyonlar ligi linki arayacağız.
Siz kibrinizde boğulacaksınız, biz halkın takımı ve umuduyuz.
En büyük size göre sizdiniz, ama artık bütün dünyaya göre En Büyük Beşiktaş.
Ercan NOGAY ALPER

1 yorum:

  1. Maalesef karşımızda aptal,her işini hileyle yürütmeye alışmış bir kitle var ve bu salaklara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.Karşı tarafta bunu anlayacak kapasite de rakipler olmasa da hepimizin aklından geçirdiklerini zaman ayırıp yazmışsınız,sağolun.

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About