26 Eylül 2017 Salı

her seferinde daha güçlü ayağa kalkmayı başardı. bunu yine yapacak güce sahiptir Beşiktaş

geçen sene dinamo kiev maçı ile bir kırılma anı yaşadı bu takım, üzerine de fenerbahçe kupa maçında teknik direktörünün bile ceza aldığı bir dönem yaşadık, sonraki hafta da karabükspor deplasmanında beşiktaş maçı kaybedince beşiktaş eski kırılgan yapısına geri döndü denilen takım, uefa'da yarı finali penaltılar ile kaçırdı ve türkiye ligini çok zorlanmadan kazandı.

ondan önceki sezon ise maçları ertelendiğinden uzun süre iki maçı eksik durumda kaldı ve medyada rıdvan dilmen eşliğinde psikolojik üstünlük fenerbahçe'ye geçti denildi. o dönemde akhisar deplasmanında maç berabere bittiğinde necip ve serdar gibi oyuncular sanki şampiyonluk kaçmış gibi ağlarken, mario gomez tüm hırsı ile bu takımın hiçbir şey kaybetmediğini ve şampiyon olacağını söylüyordu bağırarak. 

beşiktaş eskiden kırılma dönemlerinde genelde hep ligden kopardı. bunun en büyük sebebi de oyuncu kalitesinin yetersiz olması ve tecrübesiz oyuncu sayısının fazlalığı idi. bu sezon ise unutmayalım ki tarihimizde gördüğümüz en tecrübeli kadrolardan birisine sahibiz, yaşlı bir takımız ama cl seviyesinde bile çok fazla maç yapmış futbolcumuz var. bunların hepsinin de lider özelliğine sahip olduğunu görebiliyoruz, o eski devirler bitti artık. kırılgan denilen beşiktaş iki sezon üst üste kötü dönemler yaşadı ve her seferinde daha güçlü ayağa kalkmayı başardı. bunu yine yapacak güce sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About