30 Eylül 2017 Cumartesi

Ekşi'den: Büyüklük reaksiyon göstermektir,Beşiktaş YD dönemlerinin reaksiyonunu büyük bir atılımla veriyor

yahu böylelerine büyük olmayalım biz. bu kişiler çıkıp beşiktaş tek büyük dese ne olacak, beşiktaş en küçük dese ne olacak? 


şu kabul edilemedi bir türlü ama. beşiktaş bir bocalama dönemine girmişti; büyük bir camia olduğu için buna tepki göstererek bugünkü halini aldı. tıpkı 80'lerde başarı anlamında anadolu kulüplerinden hallice hale gelip 15 yıl şampiyon olamayan galatasaray'ın reaksiyon göstererek o durumdan kurtulup, avrupa'da ses getirebilecek hale gelmesi gibi. bu reaksiyonu gösterebilmemizi kabullenemiyor adamlar. hala 6-7 sene önceki gibiyiz sanıyorlar. 

aklı selim bir insan sadece buna bakarak büyüklüğünü kavrayabilir beşiktaş'ın. çoğu rakip taraftar son yıllarda ne olduğundan habersiz. madem fetöydü bilmem neydi, nasıl uefa aldık; madem şike yaptık nasıl şl çeyrek final, uefa yarı final yaptık diyebilen adamlar, tutup beşiktaşımızı aynı suçlarla suçlama cüreti gösteriyorlar. akılsızlığın daniskası ki 2 yıldır da avrupa'da oynadığı oyun ile adından söz ettiren bir takıma bunları yöneltebiliyorlar. halbuki önce kendisine bakması gereken yerde, adam beşiktaş'ın başarısını kabullenemiyor. 

madem biz hakemlerle kazanıyoruz da kardeşim nasıl ilk 30 içindeyiz uefa sıralamasından? nasıl bu sezonun şimdiye kadar 8. en iyi puan toplayan takımı biziz? "güya" rakibin adil kazandığı, yorucu bir derbiden çıkıp ilk yarı oynadığı oyunla rakip dahil herkesin taktirini kazanan takım nasıl beşiktaş olabiliyor? aynı fenerbahçe, akhisar maçında tepki gösteremedi, pozisyonu yok adamların. aynı maçı oynadık yahu. birisi alman ligi ikincisi,
kadrosunu korumuş bir takım ile; diğeri de akhisar ile oynadı. düşün biz 9 kişiyken fenerbahçe'den daha iyi oynadık o derbide.


bunları görmemek için diretiyorsunuz. bu kadar fanatik olmayın. takım sevgisi başka, fanatik olmak başka.

yazının  linki:  https://eksisozluk.com/entry/71095592

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About