24 Eylül 2017 Pazar

Ekşiden: hakemi satın alanlara inat Beşiktaş kaybederkende kazanmıştır

kaynak:  https://eksisozluk.com/entry/70975124



iki penaltısının ve bir golünün verilmediği fenerbahçe deplasmanında rakibini oyun olarak ezmiştir. kanırta kanırta alacağı maçı ali palabıyık faktörüyle fenerbahçe kazanmıştır. 

oyuncuları sahada sinmemiş, isyan etmiştir. kaptanı "sikerim yapacağın hakemliği" der gibi ikinci golün santrasıyla beraber topu taşıyıp gol pozisyonunu hazırlamıştır. oyuncular bireysel hatalar yapsa dahi kimse mücadeleden kaçmamış, kaçak dövüşmemiştir.


kimleri gördük geçirdik... tümer'in gidişi aklımda. taraftar olarak rakiplerinin çok önündedir. kalkıp 90 dakikanın yarısında rakip oyuncunun annesine sövmez. 

teknik direktörü hakeme küfür etmiştir, doğrudur. bu yanlıştır; ama bu yanlışı işaret edip "tribünün caner'e tepkisi doğal" diyen karakter yoksunu bir yöneticisi yoktur. şenol güneş küfür etmesin ama 50 bin kişi caner'in anasına küfretsin çünkü bu çok doğal???

bu üslupta bir açıklamayı bir kere bile duyduğumu hatırlamıyorum bir beşiktaş yöneticisinden. mahmut uslu beşiktaş'ın çöpçüsü olamayacak seviyede bir canlıdır.(canlı kısmı umarım tez zamanda değişir)

bünyesinde aykut kocaman gibi bir karakter çok şükür ki bulunmamaktadır. böyle bir maçtan sonra bir fenerbahçeli'nin çıkıp "hakem size çalıştı" demesi bile mantık dışıyken atkut kocaman'ın buna işaret etmesi haysiyetle bağdaşmamaktadır.

birileri yine t-shirt bastırmış. beşiktaş jimnastik kulübü gereken t-shirt'ü sezon sonunda bastıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About