12 Eylül 2017 Salı

Ekşi'den: lan beinsport tff ayağınızı denk alın, dünyayı başınıza yıkarız. ligi kendi haline bırakacaksınız

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/70733483

medya, fetöcü galatasaray'ı destekliyor ve pompalıyor. yayıncı kuruluş basına servis ettiği özet görüntülerde şerefsizlik yapıyor. birçok pozisyon görüntülerde yer almıyor. hakemler fetöcü galatasaray'ın maçları kazanması için her türlü şerefsizliği yapıyor. dün akşam oynanan antalyaspor-galatasaray maçını yöneten galatasaraylı hakem halis özkahya'nın kararları ve maç genelindeki tavrı ile vücut dili tam bir skandaldır, şerefsizliktir. 


lan beinsport'un kahpe çocukları.. tff'nin fethullahçı köpekleri.. ayağınızı denk alın, dünyayı başınıza yıkarız. ligi kendi haline bırakacaksınız. siktirip gitsinler yöneticilerini, hocalarını, futbolcularını değiştirsinler. hırvat köylüsüne takım emanet eden, o yöneticileri kulübün koltuğuna oturtan biz miyiz? götü boklu başakşehir'le baş edemiyorlarsa biz naapalım.. gitsinler yanlışı bulup düzeltsinler. müdahale etmeyeceksiniz. yabancı kuralıyla oynamayacaksınız. plan yapmayacaksınız. 

göreceksiniz, bütün bu ahlaksızlıklara, şerefsizliklere rağmen sezonu başakşehir'in önünde 10 puan farkla şampiyon tamamlayacağız. arkanıza yaslanın, sabırlı olun. bu takım, teknik ekip ve yönetim çok zor şartlar altında,
5 yıllık bir planlama neticesinde bu noktalara geldi. tırnaklarımızla kazıya kazıya, stadsız göçebe gibi dolaşarak son 2 yılı şampiyon tamamladık. öyle kimseye kolay kolay pabuç bırakmayız rahat olun. elbette yenileceğiz, berabere de kalacağız. dünyada tüm maçlarını kazanan hiçbir takım yok. ancak gelecek 5 yılın enaz 3'ünde 4'ünde şampiyon kesinlikle biz olacağız. maç kaybetsek bile bize düşen görev kartallarımızı, hocamızı, yönetimimizi bağrımıza basmaktır. tıpkı geçen sene benfica maçı devra arasındaki o muhteşem ötesi destek gibi. tıpkı geçen sene kiev maçı dönüşünde havaalanında gökhan gönül'ün ve diğer futbolcuların başını yerden kaldırdığımız gibi. maç kaybettiğimizde üzülen, başını önüne eğen her futbolcunun, yöneticinin, malzemecinin, hocanın başını yerden ellerimizle bizzat biz kaldıracağız. kartal yürekli necip'imizi ve cenk tosun'umuzu, 2 yıldır bizi şampiyon yapan maestromuz oğuzhan'ımızı ve atiba'mızı, pepe'mizi, adriano'muzu, gökhan'ımızı, negredo'muzu, tolgay'ımızı, korkusuz fabri'mizi, fişek caner'imizi, tosiç'imizi, mitroviç'imizi, quaresma'mızı, babel'imizi, yeni kartal lens'imizi medel'imizi, kaptanımız tolga'mızı ve diğer tüm futbolcularımızı maç sonuçları ne olursa olsun bağrımıza basacağız. şanlı formamızı sırtına geçiren bir futbolcuya laf eden kişi benim gözümde beşiktaş taraftarı olamaz. sevinmek için seven taraftar mümkünse başka takım tutsun. çünkü beşiktaş'ı beşiktaş yapan yapan en önemli değer budur. 


şimdi porto'ya gidiyoruz. çok iyi bildiğim bir şey var; bu maçı kazanmak için yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcusuyla var gücümüzle savaşıp, elimizden gelen herşeyi yapacağız. sonuç ne olur bilinmez. ben kazanacağımızı hissediyorum. ancak kaybetsek bile az önce dediğim gibi takımımıza destek vermeye devam etmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About