16 Eylül 2017 Cumartesi

Ekşi'den Fikret Orman için Beşiktaş taraftarına çağrı

beşiktaş'ı çok iyi yöneten başkan.

beşiktaş taraftarından ricam, şampiyon olamayabiliriz, yaptığımız transferlerden tutmayanlar olabilir, avrupada başarı için sabretmemiz gerekebilir, derbi kaybedebiliriz ama lütfen şu adamı satmayın.

bizi yeniden kendi egolarını tatmin edip bir kaç ergenin üç günlük alkışını almak için saçma sapan işler yapan adamların eline atmayın. bu adama vefalı olun.

bu adam bizi çamurdan çıkarttı. bu adam bizim semtimizde kalabilmemiz sağladı. bu adam son jenerasyonun şahit olamadığı şekilde bizi iki yıl üst üste başarıya taşıdı. bu adam bize saygısızlık yapan ve üzerimize oynayan bazı kulüp başkanlarına hadlerini bildirdi. bu adamın elinden tüm türkiye teknik adamını almaya çalıştı ve kırk takla attı ama elinin tersiyle itmesini bildi. bu adamın döneminde yıllar sonra kar açıkladık. bu adam geldiğinden beri ezeli rakiplerimizin en iyi oyuncularını takımımıza katmaya başladık. bu adam geldiğinden beri bizden giden her futbolcu üzülerek gitmeye başladı. şampiyon olamadığımız seneler dahil, bu adam geldiğinden beri içimizde sürekli bir umut var. 

bunları unutmayın ve bu adama vefa gösterin. iki başarısız sonuçtan sonra buraları saçmalıklarınızla doldurmayın. ben bu adamdan önceki dönemi hatırlamak bile istemiyorum, siz bu adamın adını " gitsin" kelimesiyle birlikte ağzınıza almadan önce ondan önceki dönemi bol bol hatırlayın.


gencecik bir başkan, umarım hep aynı çizgide yıllarca beşiktaş'a hizmet eder. bize lig şampiyonluğundan fazlasını kazandıracak hamleler yapacağına olan inancım tam.

belki yarın, belki yarından da yakın.


kaynak: https://eksisozluk.com/entry/70699053

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About