24 Eylül 2017 Pazar

ekşi'den: bu maçın birde rövanşı var kimse unutmasın hepinizle tek tek görüşeceğiz hakemlerinizide yeneceğiz

25 ocak 2004 beşiktaş samsunspor maçında beşiktaş'ı yıkmak için yaratılan ve görevini tamamladıktan hemen sonra da yaptıklarını itiraf edip hakemliği bırakan cem papila denilen tetikçiden yıllar sonra 23 eylül 2017 fenerbahçe beşiktaş maçında da hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için ne yapılmaya çalışıldığını anlamamız çok zor olmadı çünkü biz tarihimiz boyunca türlü şerefsizlik ve haksızlıklarla uğraştık her daim. hakemden gol yiyen bir camiayız biz, bu konuda aksini düşünenler ahlaksız birer şerefsizdir.


yalnız burada herkesin atladığı bir fark var o da beşiktaş'ın küllerinden doğduğu gerçeği... 2004 senesinde her ne kadar güçlü bir takım olsak bile camia çok kırılgandı ve tek maçta bizi yıkmayı başardılar ama bundan 5 sene önce kartlar tekrar dağıtıldı ve kayyumun kapısına kadar gelen kulübü fikret orman ve arkadaşları kurtarmayı başardılar. bu maç 2-1 değil 10-1 bitseydi bile beşiktaş yine ayağa kalkacaktı, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. artık devir değişti, bundan sonra şerefsiz hakemlerle beşiktaş'ı aşağıya çekemezsiniz! bunu senede 2 defa yapabilirsiniz ancak ve bunun ilk ayağı bitti, elinizde sadece galatasaray ile deplasmanda oynayacağımız maç kaldı. inönü'de oynadığımız herhangi bir maçta aleyhimize verilen kararların yarısını versenize hadi görelim cesaretinizi? ama nerede sizde o yürek? çürümüş türk futbolunun karanlığından beslenen leş farelerisiniz ve hepinizi teker teker lağımlarınıza geri döndüreceğiz bu böyle biline. 

hodri meydan... hepinizle teker teker görüşeceğiz, bu maçın bir de rövanşı var kimse unutmasın. bu sene yine şampiyon olacağız ve siz sadece şerefsiz bir hakem yönetimiyle aldığınız rezil galibiyeti kutlayacaksınız sezon sonunda, tıpkı geçen sene olduğu gibi.

şimdi biz 26 eylül 2017 beşiktaş rb leipzig maçına hazırlanmaya başlayacağız, siz de haftaya akhisar ile oynayacağınız lig maçına odaklanın... keza uzun süre şampiyonlar ligi göremeyeceksiniz!


kaynak: https://eksisozluk.com/entry/70973708

1 yorum:

  1. yalnız amcacım " inönü'de oynadığımız herhangi bir maçta aleyhimize verilen kararların yarısını versenize hadi görelim cesaretinizi?" demişsin ama şubattaki kupa macı bizim sahamızda degil miydi? niye millet sahaya inmiyor dedigimde insin de ceza mı alsın demişlerdi, inselerdi ve ceza alsaydı zararı dünkü mactan da mı daha cok olacaktı?

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About