10 Temmuz 2015 Cuma

BİZ BU FİLMİ (FİKSTÜRÜ)DAHA ÖNCE İZLEMİŞTİK!


Kamera hazır mı, sessizlik lütfen, TFF, HAKEMLER, YAYINCI KURULUŞ HAZIR MI, RENKLİLER, BASIN,
3, 2, 1, MOTOR.
Size bir SENARYO anlatayım sonunda siz zaten filmin adını BİLİYOR OLACAKSINIZ sayın seyirciler.

Başlayalım,
Son bilmem kaç senesini deplasman da oynayan bir takım düşünün, hani bütün oyuncularına birkaç milyon Eurolardan başlayıp çift haneli rakamlara kadar teklif gelmiş takım. Hep aynı senaryo! Niyeyse renkliler maçlarını derbilerini dışarıda oynarken bu bahsettiğimiz takım stadı olmadığı halde kolaylık sağlanması gerektiği halde bütün derbileri ve zor maçları içer de oynuyor. E şimdi birileri kaynağını bile açıklamakta güçlük çektiği paralarla transferler yaparken tabi ki de o takıma kolaylık sağlanacak son 30 senedir yapıldığı gibi.

Dün fikstüre bir göz gezdirdim. Renklilerden birinin bütün derbileri hep dışarıda, bütün zor maçları deplasman, yani ligin kızıştığı ikinci yarıda bütün maçlarını DEVLETİN YAPTIĞI STADINDA oynayacak. Biz bu senaryoyu geçen seneden hatırlıyor muyuz SAYIN SEYİRCİLER?
Diğer renkliye bakalım, her zaman olduğu gibi ilk maçı içeride ilk derbisi 6. Hafta yani takım oturunca. Peki, 30 senedir canına okunan takımın ilk derbisi kaçıncı hafta 2. Nerede içer de. Stadı var mı? HAYIR?
Bakın çok ilginç bir şey daha paylaşayım sizinle, renkli basından hiç biri dün akşam fikstür için ve bahsi geçen derbiler için tek kelime yazmadı, e şaşırdık mı hayır! Peki, bizim yöneticilerden biri kalkıp fikstür için bir şey dedi mi hayır? Niye, tüpçü abileri kızar çünkü.

Devam edelim,
Bize eyyamcı olmayın diyen renkliler, en ufak haksızlıkta zaten 24 saat onları yazan çizen basını da arkasına alıp kara propaganda yaparken, son yıllarda hemen hemen bütün derbilerini hakeme karşı da oynamış fikstürü renklilere göre hazırlanmış takımın itina ile hazırlanmış fikstürü hakkında en ufak bir şey yazmıyor ŞAŞIRDIK MI?

Yaratılamaya çalışılan iki büyüklü lig çalışması birilerine faşist çakma imparator önderliğinde medya üç maymunu oynarken bundan 7 sene önce 3. Yıldız adlı çalışma ile başladı. Ardından hemen diğer renkliye verildi. 3 er yıldızlı bol şikeli kara geçmişli lig kurulmuş oldu. Devam edildi “ bi ona şampiyonluk bir ona türkiye kupası bir ona süper kupa bir ona lig kupası derken lig başında düşmeye oynayan takım yayıncı kuruluşun ve tüpçünün çalışmaları ile lig sonunda nasıl oduysa şampiyon oldu. Üstelik şampiyon takımda bir tane oyuncuya transfer teklifi yok, ve lig de en çok faul yapan takım ünvanı elinde olan kadrosunda köpek türleri barındıran bu takıma kırmızı kart verilmezken penaltılarla gönülleri bir kere daha fethedildi.

Bitirelim,
Gelelim bu seneye, biri 4. Yıldızlı bol şikeli, diğeri 3 yıldızlı bol yıldızlı transferler yaparken fikstür oyunu ile senenin şampiyonu şimdiden belirlendi. Birkaç yıl önce izlenilen film tutunca tekrarı çekildi, adı da konuldu. Hasan Doğan bilmem ne ligi. Düzeniniz batsın.

Şimdiden söylüyoruz, biz adaletin olmadı yer de anarşi ile işleri yoluna koymuş takımın taraftarıyız. Bizim takım sokakta oynasa sizin parayla zorla yaptırdığınız koreografileri biz kaldırım da marşlarımızla yaparız. Zaten adalete güvenimiz eksik, iyice yıkmayın artık ve o pis elinizi üstümüzden çekin. Yapmayacaksınız ama yine de seslenmekte fayda var olmayan vicdanınıza “fikstür yeniden çekilsin ve stadını kendi yapan takımlar ilk beş hafta maçlarını deplasman da oynasın. Yoksa boşuna oynamaya gerek yok, şampiyon belli, ŞİKESPOR!

filmin adını hatırladınız değil mi SAYIN SEYİRCİLER?

Unutmadan lig başlamadan gidin birde saray ziyareti yapın belki cebinize harçlık koyarlar.
Öptük çok, renkliler sizi.

1,2,3, 
BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Ercan Nogay ALPER
İletişim.
@ercanalper1903






12 yorum:

  1. Kesinlikle 2 büyüklü lig yaratılmaya çalışılıyor güzel tespit etmissiniz TFF nin başındaki şahıs bir Beşiktaş düşmanıdır ve ne acıdırki bu adam Bjk başkanlığı yapmıştır yine kederdir ki şimdi Beşiktaş i yönetenler bu adamla beraber hareket planlı bir hareketin sözcükleridir

    YanıtlaSil
  2. Sıkıntı içerde sıkıntıyı başka yerde arama
    Bizdeki sıkıntının adı FO
    hiç boşuna o şu bu demeyelim

    YanıtlaSil
  3. Abi yine 3 ncü oluruz boşuna umitlenmeyin mı diyorsun :(

    YanıtlaSil
  4. Başkan yüzünden çok geride kaldık ezeli rekabette yıldız transferi değil ama inşaatçı olup şu stadı bi turlu bitirememesi anlaşılır gibi degil

    YanıtlaSil
  5. Bu kadro anca ,3 ncü olur hakemleri yenemiyoruz strese luzum yok

    YanıtlaSil
  6. Çık topunu oyna yen. Yapamiyirsan sebep arama.
    Bu kdr umutsuz olmayın

    YanıtlaSil
  7. sen yenisinanlaşılan dostum, o işler öyle olmuyor.

    YanıtlaSil
  8. güzel yazı dostum.

    YanıtlaSil
  9. q7 gelsin lütfen

    YanıtlaSil
  10. haftaya netleşir

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About