27 Temmuz 2015 Pazartesi

Mario Gomez hakkında herşey goller asistler kariyer

oyuncu profili 1 oyuncu profili 2

3 yorum:

  1. yakışır, reyiz'e. şimdi sıra orta saha da..

    YanıtlaSil
  2. fikret ormana laf edenlerin bir kez daha düşünmesi gerekir. eminim bizlerin düşündüğünü elbet ilgililerde düşünüyordur. beşiktaş taraftarı kabul etmek gerekirse biraz sıcak ve hızlı tepkiler veriyor. bir hafta önce yönetime sövenler şimdi yönetimi tanrı yapmış durumda. sövmek yanlış olduğu gibi elbette tanrı yapmak da yanlıştır. muhalefet iyidir ama yapıcı olduğu sürece. her neyse bir de her zaman derim sadece siyasi tutumundan hoşnut değilim başkanın. lakin bunu yapmadan da stadı yapamazdı ülkemiz malum bunları yazmaya gerek yok. istanbulun en güzel yerlerinden birinde dünyanın en güzel stadlarından birisi yapılıyor. gerek sponsorluk anlaşmaları gerek transfer politikası beşiktaşı düzlüğe çıkaracaktır. yazdıklarım kendi fikrimdir

    YanıtlaSil
  3. bundan 5-6 sene önce almanya ligini takip ediyordum malum çimler canlı insana izleme zevki veriyor ve de bolca da gol oluyor izlenme zevki kat kat artıyordu.sonra takip etme fırsatım olmadı pek her neyse :)
    bu adam hah işte o izlediğim zamanlarda izlemekten en çok zevk aldığım oyuncuydu.stutgart zamanından beridir takip ederim.kaleciyle karşı karşıya plase yapmadan dibine girerek kaleciyi etkisiz hale getiren bir vuruş stili var(günümüzde bunu bi de huntelaar ve soldado da gördüm belki daha vardır ama hatırlamıyorum-işte bu yaptığı vuruş da bitiriciliğini tepeye çıkarıyor)
    hava toplarında baya iyi kafa vurur..fiorentinaya gitmeden önce mandzukic bu adamı yedek bırakıyordu maçı izlerken pek zevk alamıyordum.meğer adam sakatmış o ara.işte tek anlamadığım nokta bu adam bayernden neden ayrıldı?tamam 1-2 sakatlık geçirmiş olabilir ama bu adam bi önceki sene 50 civarı gol attı-bunu ronaldo messi yapıyor- neyse o dönem bayernin salaklığına verdim.şu anda da lewandoski olsun müller veya da bunu kesen mandzukic olsun 1 sezonda 35 golü geçememiş.italya ligini de gomezi de takip etmedim.sakatlanmış toplamda 1 sezon kaçırmış.gol sayısı düşük kalmış.tutar tutmaz bilemem ama şunu kesin olarak söyleyebilirim ki tutarsa gomez demba ba yı da geride bırakır,arkasında oğuzhan töre q7 varken kesin onları asist manyağı yapar.türkiye ligi standartlarında tahminim 30u geçer 40ı bulur mu soru işareti.uefada da 6-7 rahat atar.derbide bakmışsın adam karşı karşıya çat ağları delecek sertlikte vuruşla ağları alır.bi anda herkes şaşırır..ve de demba ba etkisi yaratırsa yaşının verdiği artık bitiş zamanları yaklaşmış olacak bu adamın bir üstü diye bir adam ararsın ama bulunmaz.bu adamın klası ibrahimovictir benzemadır dzekodur vs.
    gelelim tutmazsa.sakatlanırsa.
    5,5+3,5 deniyor 9 m euro kolay sakatlanan bir adama gömersin.beşiktaşın sokağa atacak 5 kuruş parası yok.tutmazsa cenk tosun pektemek falan oynar yine en kötü 3. olur takım aynı teraneleri görmedik mi.
    tutarsa lider yapar avrupada da ses getirecek bir başarı elde edebilirsin.
    demba ya da sakat dediler çatır çatır oynadı sıkıntı yok varsın gomez sakat çıksın en azından denemiş oluruz.tutarsa tarihi bir sezon geçiririz tutmazsa da aynı terane bi süre devam eder.benden bu kadar :)

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About