2 Mart 2018 Cuma

Fenerbahçe'nin tekmeye ve faule dayalı hakem korumalı kaos oyun planı pozisyon pozisyon ifşa fauller tekmeler yere atlamalar her türlü pislik var

























14 yorum:

  1. kardeş biraz da beşiktaşlıların yaptıklarını koysaydın. bu kadar salak olmayın. iki taraf da iğrençti. pepe'nin kaç tane sarı görmesi gerekir onu da yazsaydın hele :) tolgay her pozisyonda niye kendini yere saldı? quaresma daha 4 gün önceki maçta valbuena'ya arkadan çift daldı sesiniz soluğunuz çıkmadı. soldado'nun pozisyonlarının hepsi sarı kart mı gerçekten buna mı inanıyorsun? hassiktir ordan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. klasik terbiyesiz fenerlinin canlı örneği. yöneticileri de oyuncuları da taraftarları da terbiyesiz benmerkezci. bunlar gerçekten ne durumda oldyklarının farkında değil. ağzından salyalar saçarak etrafa saldırmaya devam ediyorlar.sizin devriniz bitti koçum...!

      Sil
  2. Önce yukarıda ki adsız piçe cevap olarak şunu yazayım. Sayın adsız piç hiç o nasıl var olduğu bilimadamlarınca halen çözülememiş beyninle şunu düşündün mü? "Neden Beşiktaş sadece Fenerbahçe maçların da böyle çileden çıkıyor ve sürekli kırmızı kartlar yiyor." Bu takım avrupada da maç yapıyor zorlu başka takımların evlerine deplasmana da gidiyor ama ne hikmetse sadece Fenerbahçe maçların da böyle deli danalar gibi çileden çıkıyor. Şimdi bu adsız piçi bir kenara koyalım (gerçi bende adsızım ama sikerler) ben geleyim fenerbahçenin olayına fenerli kibar arkadaşlar lafım size değil onları severim fenerli kibar arkadaşlar ve güzel kızlara selam olsun benim lafım fenerli piçlere

    Siz natonun tr deki uzantısısınız kürdistan kurulmadan (kurulmayacağına inanmak istiyorum) fenerin eski şaşalı günlerine döneceğine inananlara sadece kıçımla gülüyorum bu 1

    Vardarları sigma olomucları young boysları ne çabuk unuttunuz da gelip beşiktaşın şampiyonlar ligi maçlarına dil uzatıyorsunuz bu 2

    Başkanınız mafya yardımcısı mafya tetikçileri ile birlikte dolaşıyorlar koçum haberin mi yok kör müsün :) klübünüz de düzgün profilde tek bir adam dahi yok arada şöhret hırsına kapılmış bazı rüzgar gülü işadamları da olmasa sicilya mafyası gibi bir oluşumsunuz yok neymiş Fenerbahçe cumhuriyetiymiş evet fetönün aktif olduğu dönemde zekeriya özle halı saha maçı çevirirken fenerbahçe cumhuriyetiydiniz kıçınız sıkışınca Türkiyenin son kalesiyize dönüştünüz Atatürküz demeler vs.. ler ya olm ne komik bir camiasınız siz amk :)

    Şu sizin acıbadem grubuyla olan sponsorlukta çok iyiymiş kardeş güle güle kullanın 45 milyon euro kara parayı kaynağını yazmaya bile tenezzül etmiyorum araştırın bulun sayın mınakoduklarım :)

    Fenerbahçeyi özetlemek gerekirse Türkiye'nin gs ile birlikte kanseridir, zorbasıdır, trolüdür, basiretsiz yeteneksiz yöneticilerle dolu şov alanıdır. Aynı doğuda ki aşiret ağalığı gibi idare edilmektedir. Eski ağaları ali şen bugün ki ağaları aziz yıldırımdır. Yakın dönemde Ali koç başa gelirse biraz cilalanacaktır ama hiçbirşey değişmeyecektir. Ali koçun fenerin başına gelmesi ile amazonun türk piyasasına girmesinin hikayesi ve sonucuaynı paralellikte seyredecektir izleyelim görelim.

    Gelelim Fenerbahçenin sorununa bunu da İslam çupinin ünlü sözüyle ve bir tanımlamayla yapmak istiyorum. Hani küçükken kamış ilk defa kalktığında donumuzu açar açar içeri bakardık ufak birşey görünürdü soranlara benimki öyle bir büyük ki hayal bile edemezsin derdik bunun tıptaki adı ezikliktir. Birşeyin sürekli büyüklüğünden bahseden herkes eziktir. Buna hasta beşiktaşlı olmama rağmen fiko başkanda dahildir (başarılarını nereden nereye getirdiği ayrı bir konu) ne demiş islam çupi fenerin büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki başka hiçbirşeye benzemez demiş sonra annesi islam kalk sabah oldu çek elini oradan ayıp ayıp der ve hayat böyle sürüp gider edirneden öte kalını bir başarıya bir ışıkyılı uzakta olan klüplerimiz ve bizim komik hayatlarımız...

    YanıtlaSil
  3. https://www.youtube.com/watch?v=blYZ-TEpXkg

    soldado için 2 sarı kartlık pozisyon daha...

    https://youtu.be/blYZ-TEpXkg?t=94 hakem alper'e sarı kartı göstereceği sırada fırat aydunus'un kolundan çekip kartı engelleme çalışması-1

    https://youtu.be/blYZ-TEpXkg?t=150 q7'nin kırmızısı öncesinde gene soldado ve gene hakemin kart vermesini engelleme hareketi. farkında tabii de souza'nın hakkının da kırmızı olduğunun. ama hakem farkında değil.

    YanıtlaSil
  4. pepe'nin hiç kartlık hareketi olmadı zaten :) ne yüzsüz ne utanmaz adamlarsınız be. biri de demiş ki sadece fenerbahçe maçındak kontrolden çıkıyor BEŞiktaş. 2013 yılındaki 5iktaş - Galatasaray maçında sahaya dalan piçler kimdi? maç oynanırken tribünlerin sahaya dalması ne demektir? siz nasıl iki yüzlü insanlarsınız!

    YanıtlaSil
  5. algıda sıçıcılığa gel

    YanıtlaSil
  6. beyler susun tinerci konuşuyor, konuş tinerci.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. unknown nasıl oç oldun bu yaşta anlatırmısın.

      Sil
  7. ne kadar tinerci varsa anasini sikeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adsız bey ananınızı sikeyim adam bi yazı yazmış böylemi çürütüyorsunuz.
      mal evladı seni.

      Sil
  8. fenerbahçe futbolun mafyasıdır o kadar çürüktür ki onun olduğu hiçbir turnuva temiz olamaz bir galatasaraylı olarak yukarıdaki herseyin maç içinde olup bittigini gördük namussuz hakemde izledi tüm o faulleri ve sertliği..

    YanıtlaSil
  9. Ulan ipne anca kendinize olanları gör. Bir iş yapıyorsan objektif ol iki tarafı da paylaş bırak kararı okuyucular versin. Quaresma, lens, talisca, caner, bunların pozisyonları da eklesene böyle uğraşıp kesip videolarını koysana. Yap bunu bizde sana adam diyelim. Yapmassan (ki yapmamışsın zaten) tek tüp bali çeken tribüncü arkadaşların gibi sende madde bağımlısı tinercilerdensin. Merak etmeyin sene sonu böyle videoları paylaşır paylaşır ağlarsınız... Vodafone eviniz, fener BABANIZ!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi zahmet onu da sen ekle... kansız

      Sil
    2. tam bir fenerlisin yavşak.

      Sil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About