17 Mart 2018 Cumartesi

Ekşi'den bir Gs taraftarı: boş muhabbetleri bir kenera bırakın.. 2 senedir ligdeki en iyi futbolu Beşiktaş oynuyor..


iki senedir ligteki en iyi futbolu oynayan takım. bir galatasaraylı ve futbolu izlemesini de oynamasını da çok seven biri olarak kendi iyiliğimiz için ben daha iyiyim, sen daha iyisin muhabbetini bir kenara bırakmalıyız. evet galatasaray ve fenerbahçe büyük camialar, bir o kadar beşiktaş da öyle. ama yetmez. bu üç kulübe ek avrupalı takımlarla rekabet edebilecek bir dördüncü, beşinci, altıncı kulübümüz de olmalı. kimseye bir faydası dokunmayacak kendi aramızda yıllarca devam edecek ve mutlak bir cevabı olmayan sorularla uğraşıp birbirimizi aşağılamak yerine bu konuya odaklanmalıyız. 


üç büyüklerimiz sürekli avrupa'da olmalı, iki takımımız cl'de bizi en iyi şekilde temsil ederken, iki takımımız da uefa'da yarı final hatta final aşamalarını görmeli. gidip de birimiz östersundsa, bir diğerimiz vardar'a elenmemeli. bir cska moskova, lazio, lyon, marsilya gibi her sene istikrarlı olarak esmese de gürleyecek takımlarımız olmalı. futbolla siyaseti birbirinden ayrı tutup trabzonspor, konyaspor, başakşehir, göztepe, kayserispor, sivasspor gibi takımlarımızın da bu seviyelere gelmesini istemeliyiz. ancak bu şekilde ileriye gidebiliriz. ınanın bunu yapabilirsek herkese faydası olur.

çünkü edirneden öteye geçtiğimizde hiçbir avrupalı galatasaray mı daha büyükmüş fenerbahçe mi beşiktaş mı bunlarla ilgilenmez. oralarda kendine ne kadar yer edinebilmişsin, her sene istikrarlı şekilde avrupalı takımlarla ne kadar mücadele edebiliyorsun ya da edebiliyor musun bunlarla ilgilenir. eğer bunu başarabilirsek hem galatasaraylı kazanır hem fenerbahçeli hem de beşiktaşlı kazanır.

https://eksisozluk.com/entry/75103083

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About