15 Mart 2018 Perşembe

Beşiktaş'ın Avrupa'da istikrarlı bir şekilde puan toplaması ve sonuçları

gecen sene oldugu gibi bu yili da yaklasik 20 puanla bitirdi
ve toplam 57 puanla avrupa'da 24. siraya yerlesti. arkasinda onu gecebilecek liverpool ve roma var. onumuzdeki yil cok kritik cunku 0 puanla bitirdigi bir sezon klasman disi kalacak ve onumuzdeki yilin puanlari eklenecek. bir sezon daha puan istikrarini surdurdugu takdirde 75 puan civarina ulasacak ve avrupa'da 15-20 siralama bandina yerlesecek. bundan sonraki iki sezonda da bunlar olursa once 10-15 ve sonra 5-10 bandina atlayabilir. ıhtiyaci olan kendi kapasitesini asan basarilar degil istikrar. ıstikrar da her sene ligde ilk ikiye girmek, avrupa'da makul olcude tur atlama. ya da ligi ilk 4 de bitirip avrupa kupasinda en az ceyrek final oynama.

onumuzdeki sene sampiyonlar ligine ucuncu torbadan girecegimiz icin her halukarda grupta ilk uce girmek makul bir hedef ve uefa'da seri basi olup bir - iki tur atlayarak bu puanlara ulasmak mumkun.

ornegin sevillla ve dortmund bu duzeyde. sampiyonlar liginde zirveye oynamiyor ama istikrarli bicimde 20 puan topladigi icin avrupa'da ilk 10 klup arasinda. 

bu pazar oynanacak basaksehir maci bayern macindan 30 kat daha onemli.

https://eksisozluk.com/entry/75043465

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About