14 Mart 2018 Çarşamba

Kasar Yaza'nın ekşi sözlükte bir Galatasaray'lıya verdiği tarihi ayar

ilk  entry bu:


şampiyonlar ligi tarihinde en çok puan toplayan, en çok gol atan, en az gol yiyen, en çok galibiyet alan, en az mağlubiyet alan türk takımıdır. yine şampiyonlar ligi tarihinde, grup aşamasını namağlup ve lider olarak bitiren ilk türk takımıdır. 


türkiye'nin 23 senedir katıldığı organizasyonda ülke çapında kırılabilecek rekorlardan 6 tanesini bir senede kırmıştır. üstelik kendisi gibi +100 yıllık dev kulüplerin birinin temmuz birinin ağustos'ta elendiği sezonda bu başarılara imza atmıştır. ülke futbolunun yüz akıdır.


buna  cevaben gs'linin  attığı  cevap  bu  kendince  trollük  oynuyor  saf

sampiyonlar liginin en farklı maglubiyetini alan takım.

liverpool 8-0 besiktas.

galatasaray 2 kez ceyrek final 2 kez de ikinci tura cıkmısken, bjk tarihindeki tek ikinci turu bu sene görmüs, berbat rakiplerden sonra oynadıgı tek tasaklı rakip olan bayern’e 5-0 maglup olmustur.

aslan o isler tarihin en kolay grubundan cıkarak olmuyor. juventus ve real madrid’in oldugu gruptan cıkın da görelim. 

osurugunuzdan gecilmiyor aq pokemonları.



ve   gelen   ayar:

tarihin en kolay şampiyonlar ligi grubunda mücadele etmemiştir. önceki senenin yarı finalisti monaco'yla, avrupa şampiyonu portekiz'in şampiyonu ve halihazırdaki lideri porto'yla ve dördüncü torbanın en iyi takımı, bayern'le şampiyonluk yarışına girmiş rb leipzig'le eşleşmiştir. 

tarihin en kolay şampiyonlar ligi grubu muhtemelen galatasaray'ın son şampiyonlar ligigrubudur. galatasaray bu grupta atleticobenfica ve astana'yla eşleşmiş, büyük bir başarı sergileyip astana'yı geçerek 5 puanla üçüncü olmayı başarmıştır.

galatasaray, katıldığı son 3 şampiyonlar ligi grup mücadelesinde toplam 13 (7+5+1) puan toplamıştır. beşiktaş, 2017-18 şampiyonlar ligi sezonunda grubunu 14 puanla tamamlamıştır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About