13 Mart 2018 Salı

Anderson Talisca gerçeği



ekşiden alıntıdır: https://eksisozluk.com/entry/74975564

bazı hıyarlar başlamışlar yine mal mal konuşmaya, neymiş efendim artık alamazmışız bonservisini.

bak gerizekalı, mayıs ayının sonuna kadar talisca'nın bonservisini alma hakkımız var, değil milli takıma çağrılmak oynayacağı iki hazırlık maçında 18 gol atıp 29 asist yapsa bile bu gerçek değişmiyor. 2 senedir ödediğimiz kira parasını ana bonservis ücretinden düşüp geriye kalan 19.5milyon euro'yu benfica'nın hesabına yatırdığımız an bonservisini alırız, kısacası burada benfica'nın söz hakkı yok. onlar şu an parayı yatırmayalım diye dua ediyorlar bu arada, en az 40 milyon euro'ya satacakları
adamı yarı fiyata elden çıkarmak işlerine gelmiyor haliyle.


ne olursa olsun bonservisini almamız gerekiyor bu son gelişmelerden sonra. zaten alınması gerekiyordu artık şart oldu. hazırlık maçı kadrosundan sonra dünya kupası kadrosuna da çağrılırsa bonservisi direkt 50 milyon euro olacak. önümüzdeki sene gelen tekliflerden sonra kafası karışıp da bizde oynamak istemese bile aldığımız gibi satarız ve ekstra 20 milyonu cebimize koyarız. zaten opsiyonun da güzelliği burada... benfica'da yedek kalan çocuğu 2 sene oynatarak brezilya milli takımına gönderdik, doğal olarak da bunun karşılığını almamız lazım.

pintiliği bir kenara bırakıp bu sefer bu ücreti ödememiz lazım çünkü bu bir yatırım, umarım fikret orman da bunun farkındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About