5 Mart 2018 Pazartesi

Ligin bizim için en önemli maçına çıkıyoruz bu gece 00:00 itibari ile yürüyüşümüzü başlatıyoruz. zafer bizim olacak!


bugün akşam oynayacağı trabzonspor maçı ligin kalanı için çok önemli olan kulübüm,
armam.

şu ana kadar elimize gelen fırsatları bir bir teptik. bursada öne geçtik maçı koparamadık beraberlik oldu, konyada öne geçtik maçı koparamadık beraberlik oldu. çekirge 3. de kazanacak.

kazanmak neden önemli ? bu maç sonrası fikstür üstteki takımlar için ilginçleşiyor. 

beşiktaş'ın fikstürü, önümüzdeki 4 hafta için 3 içeride 1 deplasmanda. deplasman maçı da başakşehirle, hem sahaya yabancı değiliz hem de istanbuldaki renkdaşlar bir şekilde tribünü ele alacaktır zaten. çok maç izledik orada. 

bu 4 maç sonunda ilk 2 de yerini almış olması çok muhtemeldir. yani 29. haftaya girilirken lider olabilir ya da liderin 1 puan arkasında yer alabilir. 

galatasaray ise ilk devrede kendisini açık ara liderliğe taşıyan seriden bu sefer daha az puan toplayarak çıkıyor. önündeki 4 hafta problemli, kesin kazanır denilebilecek tek maçı yok. sırasıyla konyaspor geliyor, kadıköye gidiyorlar, trabzon geliyor ve ankara deplasmanı. konyaspor maçı kolay gibi görünse de rakibin ligde küme düşme potasında olması, td değişikliği maçı etkileyebilecek unsurlar. hatta bu 4 maçın sonrasındaki ilk maç da başakşehirle. 

başakşehir ise aynı periyodda beşiktaş ile karşılaşırken, alanya ve akhisar deplasmanlarına gidip evinde malatyayı ağırlayacak. bjk-başak beraberliği gelirse diğer maçlarda puan kaybı olası. zaten formsuz durumdalar, bu hafta göztepeyi ucuz bir şekilde yendiler.

29 ya da 30. haftada liderliği alırsak gs-bjk maçı şampiyonu belirleyebilir. o maça gs kazanmak zorunda çıkarsa maç daha da ilginçleşebilir.

bu gece 00:00 itibari ile yürüyüşümüzü başlatıyoruz. zafer bizim olacak!


link:  https://eksisozluk.com/entry/74709991

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About