11 Mart 2018 Pazar

mutlaka okuyun: böşöktöş böyök döğöl, ön böyök bözöz


yaratmaya çalıştığınız ve buna salyalar saçarak inandığınız bir algı var ama biz sizin oynadığınız oyunların uzağındayız. 


beşiktaşlı itiliciği dayanılamaz olmuş. yapma ya, e ben senelerdir dayanamıyorum sizlerin iticiliğine ne olmuş? bu kadar atıp tutup, başlıklarımızdan çıkmayıp bir de bi'şey olunca "yalnızca iki büyük vardır biz beşiktaş'ı saymıyoruz" diyorsunuz ya ayyasfgahgasfa bana bir gülme geliyor. bunu yapan takımlardan bir tanesi 7-8 ay önce bizi yenince(!) resmi mağazası t-shirt bastırdı. o zaman hakemler takımlarınız çok iyiydi ama di mi? beşiktaşlı ağlaklığıydı di mi?

niye bugünü seçtiniz? ensenize geldik dayandık diye mi? şampiyonluk gelir, gelmez. bazen kazanırsın, bazen kaybedersin bu her şeyin doğasında var. bir takımdan hoşlanmayabilir, hiç hazzetmeyedebilirsin. ama takmıyomuş, sallamıyomuş gibi gözüktüğünüz takımları ağzınızdan düşünmez, önünüze gelen her şeye sallar, kendinizin -veya desteklediğiniz takımların yöneticileri, futbolcularının- de yaptığı şeyleri sadece bir takıma/taraf grubuna has göstermeye çalıştıkça çok komik oluyorsunuz. 

böşöktöş böyök döğöl, ön böyök bözöz. 

her gün 1 avuç fındık iyi gelir arkadaşlar. yerseniz.


https://eksisozluk.com/entry/74911677


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About