6 Mart 2018 Salı

Beşiktaş az dinlendim diye ağlamaz çıkar topunu oynar rakip tribün alkışlar Beşiktaş'ı, planlama kadro derinliği herşey mevcut

kadro derinliği nedir, kadro nasıl planlanır, nasıl çok kulvarda mücadele sürdürülür herkese göstermiş takımım.
bakıyorsun, pepe sakat, vida takıma uyum sağlayamamış, tak medeli stopere alıyorsun. hiç de sırıtmıyor. gerekirse tosiç sol bek oynuyor, gerekise stoper. bir bakıyorsun, adriano'nun gözüne parmak girmiş, geçmiş olsun, caner biraz günündeyse hiç onu aratmıyor. oğuzhan formsuzsa tolgay devrede. quaresma yoksa lens var, henüz çok iyi değil ama durumu idare ediyor. talisca yedekteyken oğuzhan oynuyor, galatasaray'a üç atmaya yetiyor. love kötüyse negredo var. kısaca her türlü iki eksik için günü kurtarabilecek bir kadro derinliği var. bir kısmı maliyeti kurtarmayabilir ama hiçbir transfer bomboş değil. 

bu takımın başını örmek için önceden gördüğümü hiç sanmadığım garip bir türkiye kupası fikstürü koydular. konya deplasmanında hakem tarafından biçildikten dört gün sonra bayern maçına çıkıp elinden geleni yaptı, ondan beş gün sonra iki temel eksikle fenerbahçe ile oynayıp onu saha gömdü, ondan dört gün sonra fenerbahçe karşısında biraz vasat bir futbolla berabere kaldı ve ondan dört gün sonra türkiye'nin en zor deplasmanlarından trabzon'dan galibiyetle ayrıldı. on yedi günde beş maça çıktı, en önemli kulvar olan ligde sadece iki puan bıraktı.

yan tarafta ise beşiktaş bir haftadır dinlenen trabzon deplasmanına dört gün dinlenerek giderken, ben beş gün dinlenen akhisara karşı kendi sahamda oynayacağım maç için üç gün dinlenebildim diye ağlayan bir futbol düşmanı var. evet, tff bu fikstürü yaparken bjk çıkıp oynasın diyen sizdiniz. peki sizin kadro derinliğiniz ne ki bayern maçınız eksik olsa bile bu tempoyu kaldırabileceksiniz? işte bu kalite farkı o kadar belli ki "taç hırsızlığı" diyor. biraz gururlu olsaydı "bjk bu kadroyu üç senede kurdu, benim o derinlikte kadro kurma şansım yoktu" derdi, ama nerede...

artık bütün ipler bizim elimizde. polemiğe girmeyip çıkıp oyunumuzu oynamalıyız. önceden de fb, ibb ve gs maçlarından yedi puan alırsak şampiyon oluruz demiştim. üçü geldi, dördü de bekliyor.

not: bundan sonra her sene

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About