7 Mart 2018 Çarşamba

son yıllarda zirve yapan galatasaraylı fenerli ağlaklılığı:''birbirlerine sarılmış ağlıyorlardı''


rakip taraftarlarin son 2 sezondur sure gelen aglakliklarini hizla zirveye tirmandiran canimiz.


her firsatta "siz kimsiniz?", "bizim rakibimiz degilsiniz", "3. buyuksunuz" diye asagilaniyor ancak sol tarafta adi eksik olmuyor. tum basliklar da malum takimlarin taraftarlari tarafindan aciliyor. besiktas'i gundemden dusurmuyorlar sonra da "burasi da hep besiktas doldu" diye agliyorlar.

besiktas taraftarinin 2017 sonrasi hali diye bir sey sicmislar, birbirlerini yaliyorlar.

6 mart 2018 quaresma'ya verilen ceza diye bir baslik var, birbirlerine sarilmislar zirliyorlar. 

en az 8 mac almaliymis, 10 mac almaliymis, federasyon besiktas'i kolluyormus, tupcu yuzunden bunlar oluyormus seklinde hepsi agliyorlar ama biz "o kurumlarda gorev yapan sahislarin hepsi kongre uyeniz" diyoruz "agla" diyorlar.

adama "volkan demirel zamaninda ayni hareketten 2 mac aldi" diyorsun "aglama" diyor. "bizim oyuncumuza bu yuzden haksizlik yapildi" diyosun, tff kolluyor diye agliyor.

"mehmet ekici rakibini itti onun da kirmizi gormesi lazim" diyorsun yine aglama diyor. "quaresma kirmizi gordu ama rakibi onu tahrik etti diyorsun" yine ayni kelimeyi kullaniyor.

hakemin alenen kendi yararlarina sikip biraktigi bir macta "tacimizi caldilar" diye agliyolar. herife "penaltimizi yediniz" diyorsun "agla" diyor.

besiktas'li oyuncu 5 mac ceza aliyor "daha fazla almaliydi" diye yine agliyor. "sizin tribunlere hareket ceken oyuncunuza 1 mac verdiler" diyorsun tekrar "aglama" diyor.

"ofsayt olmayan golumuzu iptal ettiler" diyorsun "kudur" diyor. ayni mesafe kadar ofsayt olan golu kendileri atinca "nasil koyduk" diyor. 

lig tarihinde ilk defa bir oyuncu mac sirasindaki goruntuler delil olarak kullanilarak haftalarca ceza aliyor "kudur" diyolar. sonra ayni seyi baskalari yapiyor, "onlar neden almiyor" diyorsun "agla" diyorlar.

gelip besiktas ile ilgili ne kadar tahrik edici soz varsa soyluyorlar, hakaret ediyorlar, kufur ediyorlar, karsilik verince de "bunlar da ne kufurbaz" diyorlar.

digerleri zaten kayis kopardi. 5 mart trabzonspor besiktas macinda hakemlik bir sey bulamadilar bu sefer de "riza yatti" diye agliyorlar. efendim trabzonspor bir tek bunlara top oynuyormus. besiktas eskileri besiktas'a puan dagitiyormus. gs eskileri bugune kadar gs'den kac puan almis? en son got oglaninin teki "galatasaraya yenilmek kaderimizde var" diyerek sirita sirita roportaj veriyordu da en son kulup dayanamadi siktir etti.

ligin ilk yarisinin basindaki fiksturde arayi acip avantaj saglamislardi da o kadar puanlik fark kapandi gitti. simdi ligin ikinci yarisinin basindaki fiksturde ayni avantaji saglayamadilar ya yagmur sonrasi ortaya cikan sulukler gibi ortaliga turemeleri bu yuzden iste.

son olarak icimiz gayet rahat pek sayin amk cocugu. sen o s2k kafani yorma.

duzenleme: ss.

duzenleme 2: ihsan kalkavan'in besiktas jk'de yoneticilik yaptigi son yil '92. fetoye katildigi yil ise '93. herifin tuttugu takimin oyuncularinin teror orgutu basinin dizinin dibinde cekilmis carsaf carsaf fotograflari var, takimi komple toplayip saraya ziyarete gitmisler, o sene de kalecilerin toplardan ellerini cekmeleriyle falan sampiyon olmuslar, utanip sesini kesip unutulsun diye dua edecegine hala uste cikiyor. bir de mesaj yoluyla kufur ediyor. sorsan kufurbaz olan biziz. yalan, iftira, firildaklik vs. ne ararsan hepsi bunlarda...

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/74782501

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About