26 Ocak 2018 Cuma

Beşiktaş Şampiyon olacak



Bu yazıyı okuyan herkesin Beşiktaş’lılık üzerine iyi kötü bir anısı ve unutamadığı yüzlerce yaşanmışlığı vardır. Buralarda oturup herkesin kaç gr Beşiktaş’lı oluşunu yazamam, bunu tartmak, ölçmek ya da sorgulamak kimsenin haddi değil. Fakat herkesin bu kadar sevdiği bu duygu içinde neden kavgalar ettiğini artık soruşturmanın, belki de sorgulamanın bir zamanı geldi.


Yaşamın içindeki herşey hepimizi öyle yıpratıryor ki, bazen sığınacak tek metrekare kaldırım bulup oturacak alana muhtaç kalıyor ruhumuz, bu yoğunluk içinde hepimizi 90 dakikalık bir hayata davet eden futbola bağlılığımız birazda bu yüzden. Beşiktaş’ın maçının olduğu gün akla ne ölüm, ne iş, ne kredi ne de fatura geliyor değil mi? Belki de o faturanı ödeyeceğin parayla “acaba” diyerek maça gitmeyi bile düşünüyorsun. İşte bu kadar büyük bir çemberin parçası hepimizin hayatında Beşiktaş. 

Şimdi herkesin tekrar uyanma vakti. Sezonun ilk yarısında taraftar dahil hiç bir kurum süpüreceği bu ligi ve rakipleri tam anlamıyla ciddiye almadı. Ciddiye aldığı Şampiyonlar Ligi ve Galatasaray maçlarında oynanan oyunun seviyesini tüm Dünya gördü. Bugün itibariyle çok ortaklı zirvede biraz geride olsa da, tüm rakiplerinin bilinçaltı tek rakibi Şenol Hocanın Beşiktaş’ı. Yapılması gereken tek şey gole odaklanıp, Quaresma’nın kaç başarısız orta yaptığını sıralayanları ıskartaya çıkartma zamanı. Talisca’nın oynadığı Fifa partilerini değil, Negredo’nun Lens’in Ozzy’nin faydalı olacağı onları bu yola tekrar sokacak şeyleri yazıp, okumanın vakti. Yani işin özü önce sen ben motive olmalıyız ki, yaz mevsimini Boğazda tekne ile karşılayalım.

Türkiye’nin tartışılmaz en iyi en derin kadrosuna sahibiz, Ülkenin en iyi Hocasına, Ülke tarihinin en başarılı Başkanı Fikret Orman’a sahibiz. Elimizdekilerin kıymetini evvela biz bilip, sonra tüm soluğumuzla destek vermek bizim ilk görevimiz. Yapılan takviyeler ile ara transfer döneminde hem maddi hem kadro bakımından güçlenen bu takım, hepimize yine büyük başarılar gösterecektir. Bayern eşleşmesi imkansız gözükse de Beşiktaş’ın asla kolay lokma olmayacağını herkes görecek, bundan zerre şüphem yok, sizin de olmasın.

Bugün itibariyle Şampiyonluk yürüyüşü büyük adımlarla başlıyor..


yazar: muaresma@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About