14 Ocak 2018 Pazar

İngiliz futbolseverler Cenk'e hayran kaldılar işte yorumlar



Cenk Tosun Everton'un Tottenham'a 4-0 yenildiği maçta ilk defa görücüye çıktı. En flaş yorumlardan birisi eski Manchester Unitedlı efsane Rio Ferdinand'dan geldi.


Cenk Tosun'un Sam Allardyce'ın sistemine alışması gerektiğini ifade eden eski savunma oyuncusu, Cenk'in bu sistemde ileride tek başına mücadele etmeye alışması gerektiğini dile getirdi.

Ferdinand, "Umarım yeni kontratına dünyadan izolasyon maddesi ekletmiştir. Beşiktaş'ta bu tip bir şeyle karşılaştığını düşünmüyorum. Bununla baş edebilmesi gerek. Bazı anlarda arkası dönük harika oyunlar oynadı. Agresifti ve fiziksel oynadı. Gylfi, Sigurdsson ve Rooney gibi kaliteli ayaklar var çevresinde. Topa daha sağlam basmayı becerirse, birlikte daha kreatif olabilirler."



İngilizler genel olarak Cenk Tosun'u beğendi. Bazıları biraz daha ileriye giderek ona verilen 27 milyon pound'luk bonservisi ucuz buldu. İşte yorumlar...




twitterdan @pendingpogba



Cenk Tosun Everton'da gördüğüm en teknik forvetlerden biri. Everton onu 100 milyon Euro'nun altında nasıl transfer etti bilemiyorum.


@efcfanpage



Cenk ceketini sırtına aldı ve Türkiye'ye giden ilk uçağa doğru yola koyuldu. Onu gerçekten suçlamıyorum. (Everton'un kötü oyununu eleştiriyor)


@soz21081





Cenk Tosun için üzgünüm. O kadar çalıştı didindi ama ödülünü alamadı. Premier Lig'e göre cüsseli ve hızlı bir forvet. Big Sam ileride onun gibi birine sahip olduğu için çok sevinecek.


@stanleykwanda



Cenk Tosun iki Tottenham savunmacısını yerle bir etti. Fiziksel olarak çok iyi ve sürekli gözü pasta. Premier Lig'e hoş geldiniz efendim!


@totte_irish



Cenk Tosun'dan çok etkilendim. Türk Duncan Ferguson!

kaynak: Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About