29 Ocak 2018 Pazartesi

Love ile çok değişik işler olabilir, bu adam farklı

an itibariyle istanbul’a gelmiş yeni aşkımız. beşiktaş’ın yeni gol makinası.

santrafor dediğin o topu kaleye sokmayı bilecek, top kendisine gelmeden topu kaleye sokacak bir planı olacak, en son gomez çok iyi yapardı bunu. bu arkadaşın gomez’e göre en büyük artısı hızı demiyorum dikkat, hızlanması. hatta izleyenler dikkat etmiştir imza bir hareketi var hep yapıyor, rakibi karşısına alıp ya sağına ya soluna doğru topu atıyor sonra kendi hızlanarak geçiyor. açıkçası buradaki uzun boylu kalas stoperlerin bug’u gibi bir adam. gomez’e göre eksiği de fiziği tabii ki.

bir diğer konu ise insanların kafa topu nasıl vuracak diye zır zır ağlaması. oğlum zaten bizim takımda kafaları santrafor değil talisca vuruyor rahat olun. elinde kule gibi negredo var, kaç kafa golü var? 1. kaç kere kontrada topa yetişemediği için golden olduk? sayısız.

bana göre en zayıf noktamız, ligde kontra atakları değerlendiremememiz. hem santrafor hem 10 numara ağır, hem de kanatlar çok zeki adamlar değiller, bir şekilde piç oluyor ataklar. kontra diyip geçmeyin, bu sene maçı koparamadığımız, erken gol atamadığımız için çok puan kaybettik. onların hepsini love leblebi gibi atacaktır, hatta sadece kontralarda iş yapsın yeterli bana. çünkü şut çeken, kafa vuran, ara pası veren adamımız var, topu alıp yardıracak adamımız yok, belki biraz babel, o da kaleye yaklaştıkça top oynamayı unutuyor, ayrı bir hikaye.

bu adamla ilgili çok değişik şeyler yaşayacağımız hissiyatındayım, haydi hayırlısı.


https://eksisozluk.com/entry/73833841

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About