21 Ocak 2018 Pazar

ekşiden maç yazısı: deplasman galibiyeti altın gibidir

maç yazısıdır.

beşiktaş’ımız iştahlı, karşı takımdan daha iyi oynayarak kazandığı önemli bir deplasman maçını geride bıraktık. bu ligte kim başarılı olursa deplasman galibiyeti ile olur. kendi sahasında 3 büyükler kolay kolay puan kaybetmez.

pek tabi ki sahanın yıldızı talisca’dır. tek kelimeyle müthiş oynadı. oynamayı istedikten sonra yeteneklerini gösteriyor. o kadar yetenekli ki maçın sonunda o kaleye çektiği şutu herkes çekemez. top hareketliyken öyle doksana vurmak, herkesin yapacağı iş değil. 

sahanın ikinci yıldızı bence oğuzhan’dı. kendisinden beklenen kaliteli oyunu oynadı. zaten onun oyundan çıkışından sonra beyni kayboldu takımın. hatalı bir oyuncu değişikliğiydi. 

negredo ile ilgili eleştiri olabilir. fakat benim gözlemlediğim talisca, negredo ile daha etkili oynuyor. zamanında aynı eleştiriyi ilhan mansız da almıştı. oysa onun sayesinde sergen show yapıyordu. ilhan gittikten sonra sergen de bitmişti. negredo’nun oyun stili, talisca’ya çok boş alan yaratıyor. negredo forvetimizdir. sabredin.

bunun dışında babel, caner, atiba çok etkisizdi. q7 yine sorunluydu ama yine de asistini yaptı. hakem vasattı.

önemli bir deplasman geride kaldı. artık bu ligte her maç çok zor. her deplasman finaldir. ben beşiktaş’ın iyi başladığını düşünüyorum

https://eksisozluk.com/entry/73661536

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About