18 Ocak 2018 Perşembe

daha güçlü destek vakti: bir ekol yarattık ve tüm gözler üzerimizde

2 sene üst üste belki en anlamlı şampiyonluk… Avrupa’da ses getirmeye de devam, lakin artık önümüze bakma vakti…
Come to Beşiktaş ile hemen hemen bütün dünyada tanınırlık ama!
Şimdi belki de milat olacak şekilde tam destek.
Sahada isterse a2 takımından gençler olsun, isterse yeni transferler, artık kim olacaksa tam destek susmak yok, küfür yok. Eleştirmek, hocam şöyle oynayalım, bu takım niye oynamıyor, ortadan oynayalım demek var ama küfür yok, oyuncuya yorum atıp git demek yok moral bozmak yok, ergen ergen davranıp sosyal medyanın diline düşmek yok, espri var eleştiri var ama küfür hakaret yok, susmak asla yok!
Eğer bu senede ipi göğüslersek, şişirip Arap şeyhlerine satmak isteyecekleri İBFK büyük ihtimalle seneye yarışta olmayacak. Avrupa’da rotasyon yapıp iktidarın desteği ile bilmem kaç milyon yuroluk adamları alan ama satışı vitrini geliri olmayan bu “ yeni psg projesi” seneye olmayacaktır.
Arazilerini satıp son çırpınışlarını, şampiyonluğa bağlayan, Karabük takımının teknik direktörünü görevdeyken ayartıp, daha sonrada derbi kazanamadığı için ligin daha yarısı gelmeden kovan. Eleman deyip daha önce kovduğu, milli takımın içine prim adam kayırma vs. gibi olaylarla eden adamı takımın başına getiren Galatasaray, büyük ihtimalle FFP takılıp Avrupa’ya gidemeyecektir. Gitse de kâr zarar karşılaştırmasında satmadan alamayacaktır. Kısaca eğer şampiyonluk ipini göğüslersek, retro diye kupa paylaşmaya devam edeceklerdir. Onlar yirmi sene önceki kupalarını paylaştıkça biz başarıdan başarıya koşmaya ses getirmeye devam edeceğiz. İki büyük saçmalığına kendi aralarında devam edecekler ve bunu sadece kendileri bilecekler.
Eğer bu sene de ipi göğüslersek, sinsi sinsi, almak istediğimiz bütün futbolculara daha fazla para verip ayartmaya çalışan, mutlak monarşi ile yönetilen ve çağ dışı futbol oynatan teknik direktörleri ile medyadaki paralı kalemlerin gazetelerde öve öve bitiremedikleri Fenerbahçe büyük ihtimalle önümüzdeki birkaç sene şampiyonluk potasında olamayacaktır.
Çünkü; futbolcu satmadan alamıyorlar, her ne kadar monarşinin verdiği kuvvetle “100 milyon yuroluk transfer yapabiliriz” gibi seçim cümleleri ile camiayı uyutan başkanları durumun büsbütün farkında olsa da paralı kalemleri ve sosyal medya holiganları insanları uyutma çabalarında. Bize saldırma, hakemleri baskı altına alma çabaları bu yüzden. Kadrolarının yetersiz olduğunu ve teknik direktörlerinin çağ dışı futbol oynattıklarını çok iyi biliyorlar. Saldırma çabaları sosyal medyada sürekli bizi konuşmaları bu yüzden, şampiyon olursak bahaneleri kalmayacak.
Camiasını vaatle kandırma çalışmaları önümüzdeki en az on sene devam edecektir. (uyanmamaları en büyük dileğimiz)
V. Persie gibi bir golcüyü alıp, 107 milyon lira masraf ile sadece Oğuzhan’ının önünden kaymasını başarı sayan bir camia, bizim 3. şampiyonluğumuzda, bu işlerin sahada kaymak yerine futbol oynamak ile olduğunu geçte olsa anlayacaktır.
Amerika’dan “daima hazır” diye fotoğraf atıp partilerde boy gösteren, vale parasını bile kulübe ödeten adamın Oğuzhan’a değil de, kime k….nı anlamış olacaklar. (argo için özür dilerim)
Ülke parası elden gidiyor gibi cümlelerini duyarsanız şu örneği vermeniz yeterlidir. “ozan tufana kim daha fazla para verip 2. yarı kadroya almadı, V.persie ilk teklifi kim yaptı daha fazla parayı kim verdi,  Gökhan ile Caner neden Beşiktaş’ı seçti”
Sosyal medyada eleştiri ve küfürü karıştıran sözüm ona renktaş dangalaklar var, tam manası ile dangalak. Takipçi sayısı ile IQ’lerinin yükseleceğini düşünen tam manası ile dangalaklar.
Teknik direktörümüzün bile “o adamın işi orta yapmak 10 tanesi tutsun” dediği adama orta yapıyor diye küfür eden ve sürekli medyanın önüne atan dangalak sürüleri lafım size de. Ergenliğinizi anlıyorum fakat, eleştirmek ve küfür etmek arasındaki farkı çözemezseniz sene sonunda yukarda bahsettiğim şeyleri seneye UEFA kupasına bile zor gittiğimizde anlarsınız. Siz küfür ettikçe onların paralı tetikçileri TV’lerde ve gazete köşelerinde daha fazla kaos daha fazla saldırı içeren cümleler kuracaktır.
Kısaca biz şampiyon olursak, bundan sonraki  en az 5 seneye ambargo koymuş olacağız. BORÇLARIMIZ AZALMA GÖSTERMEYE BİLE BAŞLAYACAKTIR. TÜP PARALARINI ÖDEYİP KURTULABİLİRİZ BELKİ DE.

Şimdi daha yüksek sesle,
GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK, FORMANDA TER OLMAYA GELDİK BEŞİKTAŞ.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE
Ercan Nogay Alper
ercannogayalper@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About